Azt szeretnem meg tudni h tegnap ejjel lefekudtem a partneremmel es nem hasznaltunk gumit. De a pasim kivette meg idobe de lehet h egy kicsi fekerult. Arra szeretnek valaszt kapni hogy ettol teherbe tudok esni?
Figyelt kérdés
nagyon kerlek szepen agyadjatok egy jo tanacsot hogy mit scinaljak ha teherbe estem??? 18.an kellett volna hgy megjojjon de a mai napon megjott! ez mitol lehet???2012. ápr. 15. 17:07
11/23 anonim válasza:
Ha ugyanolyan a menstruációd mint szokott, mármint a vérzés, akkor biztos hogy nem vagy az.
De ha nagyon meg akarod magad nyugtatni akkor az esemény utáni biztos hogy 99% ban hatékony.
12/23 A kérdező kommentje:
koszonom a jo tanacsot akkor kiprobalom az esemeny utanit.. de ahhoz kell recept vagy lehet venni a gyogyszertarban recept nelkul??
2012. ápr. 15. 18:06
14/23 A kérdező kommentje:
Kerem valaki agyon valaszt arra a kerdesemre hogy.. szerbiaban meg lehet e venni veny nelkul ( recept nelkul) az esemeny utani fogamzasgatlot??????
2012. ápr. 15. 18:23
15/23 A kérdező kommentje:
??????????????????????????????????????????????
2012. ápr. 15. 18:28
16/23 anonim válasza:
Én a helyedben nem vennék be! Az hogy most vérzel, azt jelenti, hogy most leválik a méhnyálkahártya, amibe beágyazódna a "bébi", és mire az kellő vastagságban újraépül, addigra elhal a "kezdemény", ha egyáltalán vmi csoda folytán lenne. Szóval arra, hogy így terhes legyél 0,001%, bár nem vagyok matematikus. :P Az esemény utániban annyi hormon van, ami iszonyúan megterheli a szervezetet! Még akkor is megfontolandó, h "veszélyzónában" történik baleset, nemhogy így. Persze ha csak így tudnál megnyugodni, akkor szerezz, de csak 72 órán belül érdemes bevenni. De amúgy sztem a doki is azt mondaná, hogy ne vedd be, nyugodj meg, menj szépen haza, és legközelebb védekezzetek, h ne fájjon a fejetek. ;)
17/23 A kérdező kommentje:
es ha terhes leszek??? :\\\
2012. ápr. 15. 18:38
18/23 A kérdező kommentje:
evvel arra akarsz celozni h ha most megjott akkor semmi esely annak hogy terhes maradok???
2012. ápr. 15. 18:40
19/23 A kérdező kommentje:
??????????????????????
2012. ápr. 15. 18:50
20/23 anonim válasza:
Igen azzal erre akart célozni hogy nagyon minimális az esély. Jóformán 0 %
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!