Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szurkálhat középen a hasam...

Szurkálhat középen a hasam alja, ha terhes vagyok? Vagy ez inkább mensi lesz?

Figyelt kérdés
Inkább olyat olvastam eddig itt, hogy oldalt szurkált nektek...mensi környékén járok, de még sehol semmi mensi jel.
2008. ápr. 17. 17:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Ugyanilyen helyzetben vagyok. Bármikor megjöhet (bár nem akarom) viszont semmi jele. De a hasam néha szúrkál, oldalt. Várom, mit írnak neked a többiek, mert az most nekem is válasz lesz. Drukkolok mindkettőnknek!
2008. ápr. 17. 17:37
 2/6 A kérdező kommentje:
szia! örülök, hogy más is van így...más tüneted nincs?
2008. ápr. 17. 17:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyenlőre nincs, azt hiszem legalábbis, meg igyekszem nem is odafigyelni és beképzelni akármit is. Igazából azt sem tudom, hogy ennyire korán mit is kellene éreznem, vagyis hogy milyen tüneteknek kellene már lenniük. Csak drukkolok, hogy teljenek a napok mensi nélkül. Nem szeretnék megint csalódni. De nem tudom...
2008. ápr. 17. 17:44
 4/6 A kérdező kommentje:
ez jó hozzáállás. Én türelmetlenebb vagyok. Akkor nyilván nem is hőmérőzöl...azt azért csak érzed, hogy fáj-e a cicid? Én mikor elöször terhes voltam, az volt az első jel. Sok sikert Neked is!
2008. ápr. 17. 17:51
 5/6 anonim ***** válasza:
7 hetes terhes vagyok, nekem szurkált a hasam alja, az változó volt, hogy hol. Olyan érzésem is van, hogy bármikor megjöhet. Néha görcsöltem picit, főleg akkor, amikor meg kellett volna jönnie. A másik korai jelem a mellem feszülése, kb. az is olyan mint mensi előtt, bár picit erősebb, na meg most utolért az a fránya hányinger. Drukkolok nektek, mi régóta próbálkoztunk:)
2008. ápr. 17. 18:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nekem, mielőtt megtudtam, hogy bébim lesz, arra lettem figyelmes, hogy mindig szúrkált középen, a köldököm alatt. Néha most is érzem, de most inkább már mindenfelé!! :)

Egyébként a petefészkeim körül is szúrkált/szúrkál!!

Sok sikert nektek, szívből kívánom!!

2008. ápr. 18. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!