Tejszerű folyás, baba?
Pont menstruáció előtt vagyok!Mensi előtti napokban már nincs folyásom vagy vizes van,mintha bepisilnék!
Viszont tegnap nagyon sok hígabb fehér folyásom volt,olyan mint a tej,nyilván valamivel sűrűbb,de olyasmi!
Akkor most meg fog jönni,vagy ez még mindig jó jel lehet?
Kb 18.-ra nem várom!
mindig van remény,
nekem is tejszerű néha nyúlós folyásom volt a nemvárt előtt,bár én korábban is éreztem hogy baba van.
clearblueval a nem digitálissal, teszteltem előtte 4 nappal és pozitív lett
de nem akarom hogy te is azt hidd babát vársz
, persze úgy legyen, de a szervezet könnyen megtréfálja a nőket..
3 napod van a nemvártig, aznap reggel első pisiből 10 es érzékenységűvel tesztelj és reménykedj hogy ott van az a baba :)
egyébként te ismered a tested te tudod milyen folyásod szokott lenni menszi előtt.
tüneteid vannak?.
Írtam!:)
"Mensi előtti napokban már nincs folyásom vagy vizes van,mintha bepisilnék!"
Nem analizálgattam halálra magam soha,pont ezért hogy ne hogy beképzeljem azt ami nincs!Szerintem nem a szervezet produkál érdekes dolgokat hanem a nők tudatalattija a rágörcsöléstől!
Ennyit tudok ami mindig biztos az a folyásom!Ami már nem mindig szokott lenni az a cicifájás,a derekam meg csak az után ha már megjött!
Hasszurkát meg most,ebben a hónapban véltem felfedezni kb középidőnél,de azt nem tudom hogy én idéztem elő vagy tényleg volt!
Érdekes fordulat...megjött! :(
Sose szokott ennyi folyásom előtte lenni!
Ennyit a tünetek figyelgetéséről!:)
Köszönöm a válaszokat azért!Szép napot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!