Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet, hogy a peteérésné...

Mitől lehet, hogy a peteérésnél most nem volt fehér folyás, és teljesen száraz vagyok? Mindig szokott lenni? Lehet baba a dologban?

Figyelt kérdés
2012. febr. 17. 22:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem soha nem volt fehér folyásom pete érésnél,pedig 3 fiam van,de gombás fertözésnél már tapasztaltam.

A hüvely szárazság,elöfordul ha nem vagy elég izgalmi állapotban,de lehet kapni vazelint.

ha nem védekeztél,akkor lehet baba.de nem ilyen tünetekkel jár.

Nemi életet élsz,internetet ismered,olvass már egy kis fel vílágositó oldalakat is!!!!!!!

2012. febr. 17. 23:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig szokott lenni peteérésnél krémes fehér folyás, én is meglepődtem, mikor nem volt! Aztán pozit teszteltem! Persze itt még semmi nem biztos, de nálam ez történt! 18 hkm
2012. febr. 18. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!