Ez már a baba lenne?
Ebben a hónapban jó párszor szurkált a petefészkem,méhem környéke!Leginkább jobb oldalt,de igazából mindenhol volt egy kicsi!
Hol erősebben hol gyengébben!Gondolom ciklus közepe felé a szurkálások peteérést jelentettek,de most megint újra kezdte 2-3 napja!Inkább most már enyhébb mensiszerű görcsökbe megy át az érzés,de még mindig inkább szurkálások!
Ez lehetséges hogy a beágyazódás,baba okozza?
Kb most vagyok a 11-12.dpo-n!
Jövő héten tesztelek!
Igen, lehetséges, nekem is pont így volt, bár akkor még nem tudtam mire vélni, nem is foglalkoztam vele, de aztán nem jött meg, és pozitívat teszteltem. :)
Szóval lehet, de azért még ne éld bele magad. Drukkolok! És majd írj, ha kiderült.
Köszönöm a válaszokat!
Nem,a derekam nem fáj,de szerencse,mert az nekem egyértelmű mensi!
Viszont a mellbimbóim nagyon nagyon érzékenyek!Már ha egy kicsit jobban megmozdulok le tudnám kaparni a falat!
Ennyire sose szokott fájni és valahol ez ad reményt mert sok nőnél olvastam hogy a brutális cicifájás hozta magával a pozitív tesztet is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!