2 nap múlva nem kellene megjönni. A hőm 36,9 (6 napon keresztül volt ennyi) reggel lement 36,8-ra. Semmi nem fáj csak a mellem érzékenyebb, egy kicsit nagyobb és viszket, 1 napja sokat szédülök. Bizakodhatom még a babócában?
Figyelt kérdés
Lehet még reménykednem ha a hőm egy kicsit alacsonyabb.2008. ápr. 17. 12:54
1/5 anonim válasza:
Szia! Ha a hőmérsékleted kezd leesni akkor sajnos meg fog jönni a mensid. Bár egyszer én is úgy jártam, hogy a hőm 36,8-ra lement aztán késni kezdett a mensi és a tesztem pozitiv lett.
2/5 anonim válasza:
Várdd meg azt a 2 napot, ha aztáűn sem jön meg, akkor még reménykedhetsz, de ne add fel, ha most nem sikerülne.
3/5 A kérdező kommentje:
biztos hogy el fogok keseredni, mert Closti tablettát szedtem
2008. ápr. 17. 14:02
4/5 anonim válasza:
Szia!
Sajna előttem íróknak valszín igaza van,ha a hőd kezd leesni,akkor meg fog jönni.Bár ne úgy legyen!!!A tablettától lehetnek mellfeszüléses tüneteid!Ne szomorodj el,sikerülni fog,én 29 hónapja várok 3 vetélés után!!!Egy öreg róka
5/5 A kérdező kommentje:
Ma reggel 1 nappal a mensi előtt a hőm 37,05-re ment fel.
2008. ápr. 18. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!