Most miért nem jött meg ha a teszt negatív? Görbe lenn.
Sziasztok. Leírom a kis történetem, hogy értsétek a helyzetemet.
10 év után tavaly terhes lettem spontán. Már van gyerekem de szeretnénk tesót. Sajnos missed ab lett a vége. Ez a baba akkor sikerült, amikor elkezdték a pajzsmirigy túlműködésemet kezelni, nagyon örültünk de nem sokáig tartott. Most próbálkozunk majd egy éve és semmi. Kaptam a dokitól duphastont és 3 hónapig kell szedni a mensi 15. napjától a 24-ig. Ilyen a görbém és nem jött meg, pedig az utóbbi időben már beállt a ciklusom. A mai tesztem is negatív. Mit tegyek?
Előre is köszi.
1. vagyok
Tényleg lehet még pozitív a negatívból. A fertilityfriend-en, ahol vezetem a hőm készítettek egy statisztikát a görbékből. Visszakerestem neked a cikket, és ez állt benne: 17 dpo-n a terhes görbék 95%-án volt pozitív a teszt. A maradék 5%-nak csak később lett az.
Köszönöm a válaszokat. Hát képet már nem tudok felrakni mert a telefonommal nem tudom normálisan lefényképezni és jelenleg nincs itthon a gépünk, de nem látszana úgysem. Remélem nem ciszta, bár az fájdalommal jár nem?
Ha nem jön meg akkor még egy utolsót tesztelek jövőhéten aztán ha az is negatív akkor majd csak megjön, és úgyis megyek dokihoz. Azért kicsit már félek is.
Megint 1.vagyok.
Nekem nem fájt a ciszta, csak amikor kipukkadt, de akkor nagyon. Azért remélem baba lesz, csak a hcg szinted szórakozik veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!