Ez most mi lehetett? Nekem ez nagyon új. Írnátok véleményt?
Figyelt kérdés
Ma vagyok a ciklusom 13 napján. És már tegnap elkezdett fájni a cicim meg szúrkálni a petefészkem és ma pedig amikor megtöröltem magam ilyen 1-2 csepp világos vércsepp meg nyálka volt a wc-papíron (már bocsánat).
Csatolom a görbém:
2012. ápr. 13. 14:04
1/6 A kérdező kommentje:
lehet előbb peteérés, mint a ciklus közepe?
2012. ápr. 13. 14:07
2/6 anonim válasza:
Lehet előbb peteérés, persze. A hőd nagyon össze-vissza időpontban méred, így majdhogynem értékelhetetlen. Ahhoz, hogy rendes görbét kapj, minden nap pontosan aoznos időben és helyen kell mérni.
3/6 anonim válasza:
Ovulácóra utal a vérzés és a fájdalom.
De a hődet vhogy nem jól méred. Nem így kellene kinéznie:)
4/6 A kérdező kommentje:
Ha nem is pontosan, de minden általában fél7-7 között szoktam mérni. Volt egy felugrás, ahol info is van, aznap éjszaka többször felkeltem mert meg vagyok fázni, azért jelöltem meg. Ezért volt magasabb a hő aznap. De egyébként minden nap hüvelybe mérem. Mitől lehet a vércsepp? Még soha nem volt ilyen. Még csak most kezdtünk el próbálkozni.
2012. ápr. 13. 14:19
5/6 anonim válasza:
Lehet, ciklus közepén lévő peteérés nem szentírás. A húgom 1 év próbálkozás után jött rá, hogy neki a 8. napon van peteérése (27 napos ciklusai voltak).
6/6 A kérdező kommentje:
de akkor elvileg ma van peteérés? a hő nem ezt mutatja. És ha ma van, akkor összejöhet úgy a baba, hogy tegnap voltunk együtt meg holnap leszünk, mert ugye a kétnaponta együttlétet javasolják
2012. ápr. 13. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!