Hol mérjem a hőmet?
Szájba nyelv alatt,vagy hüvelybe? Melyik adott nektek pontosabb eredményt,vagy szebb kiértékelhetőbb görbét?
Ha van esetleg valakinek mind a kettő feltenné nekem,hogy lássam a különbséget?
Jó reggelt! :)
Én nyelv alatt mértem, nekem egyszerűbbnek tűnt! :)
Első vagyok, szerintem mindegy, hol méred, az a lényeg, hogy egyféleképpen csináld!
Meg én is eléggé rágörcsöltem a témára anno, minden nap számolgattam(nem is jött össze). Aztán gondoltam egyet, elhagytam a hőmérőt, mert már szinte megszállottan néztem, hogy mikor megy fel, meg le...
Abban a hónapban jött össze, amikor nem mértem a hőmet, meg amikor pétől ittam palástfűteát, meg szedtem az e-vitamint a ciklus elejétől! Meg persze próbáltam elengedni magam, hogy úgyis jön, ha akar!
Tudom, hogy nem egyszerű, remélem nektek is sikerül!! :)
21hkm
Végbélben pontosabb. Nekem a nőgyógyász azt mondta, ott mérjem. Ha van peteérésem, ki is mutatja szépen.
Édesanyám régen a szájában mérte, neki ott is látszott.
Szerintem ha nagyon ódzkodsz a rektális méréstől, akkor próbáld meg a szádban. Ha nem tudod értékelni a kapott görbét, akkor mérd rektálisan.
Nem olyan vészes az:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!