Volt valaki prof. Dr Szőlősi Jánosnál andrológia vizsgálaton? Meddig kell várni az eredményre?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 11. 10:18
1/7 anonim válasza:
2 hetet kell várni az eredményre. Nagyon kedves orvos. Mi tegnap mentünk hozzá eredményért.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Még egy kérdésem lenne, hogy mi 150km messze lakunk hogy ilyenkor a párom anyagát ott kell szolgáltatni vagy vinni kell?
2012. ápr. 11. 11:15
3/7 anonim válasza:
Nekünk ott kellett produkálni. Gondolom az 5 napos megvonásról tudtok. 10 óra előtt kell menni, mert utána már nem lehet.
4/7 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, hogy zaklatlak a kérdéseimmel:-)De olyan jó hogy te már tudod ennek a szisztematikáját.
Most hívtam a dokit, mert nekem azt mondták hogy kb 2 hónap múlva kapok időpontot.Hívom azt mondta hogy öt nap múlva mehetünk is 8-9:30 fele még időpontot se adott.Akkor ide lehet menni bármikor 10-ig?Mert én jövő hétre tuti nem kapok szabit.Két héttel előtte kell kérelmeznem sajnos.ja és ti vittetek beutalót?Fizetni kellett?Köszi a segítséget!Üdv:NIKI
2012. ápr. 11. 14:03
5/7 A kérdező kommentje:
Ja és megkérdezhetem az eredmény?Jó lett a párod eredménye?
2012. ápr. 11. 14:04
6/7 anonim válasza:
Bocs de csak most néztem meg a kérdéseidet, remélem még el olvasod! A nőgyógyászom adott beutalót, nekünk nem kellett érte fizetni, és nekűnk azt mondták, hogy nem kell időpont, csak meg kell kérdezni, hogy a doki szabadságon van-e. A párom első eredménye sajnos rossz lett mert ki derült, hogy prosztata gyulladása van, ami azt jelenti, hogy a bacijai megölik az összes spermáját és ezért nincs babánk. Kapott egy 2hetes klion kúrát, ja meg én is. És az utána lévő vizsgálaton azt mondták, hogy meggyógyult, úgyhogy most már bármikor terhes lehetek.
7/7 A kérdező kommentje:
Szia!Még csak most olvastam el.Voltunk azóta a dokinál és kész lett az eredmény.Éppen a határérték felett van mindene és a doki visszarendelte gyógyszeres kezelésre.Én úgy gondolom hogy nem azért nem esek teherbe mert neki alacsony az eredménye mert végülis határérték felett van.Én is vizsgáltatom magam eddig jó minden, most jön az átjárhatósági.Remélem hogy mihamarabb meglátogat titeket a gólya!:-)Nagyon köszönöm a sok segítséget!:-)Szép napot!NIKI
2012. jún. 7. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!