Mastodynon cseppet szedek 2x30 csppet, iszom melette a cickafarkfű-palástfűtea kombinációt. A kettő sok eggyütt:Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
1,5 éve próbálkozunk,túl vagyok 2 adag clostin,iszom a teákat,mérem a hőm.Nem tudom mit tegyek még!2009. jún. 18. 10:14
1/2 anonim válasza:
Szerintem kicsit sok! mindegyik magas gyógynövény koncentrációjú, főleg a mastodynon! Én csak a cseppeket innám és szednék terhesvitamint! Valamint sokat szerelmeskednék a párommal, azért mert szeretem és nem a baba miatt!!!
Próbálj kicsit nem gondolni a peteérésre, meg az ovulációra, hőre stb! Érezd jól magad, és a pároddal és szeressétek egymást!
Tudom nehéz mondani hogy ne gondolj rá de hidd el beválik!!! Ha másképp nem meg foglald el magad iratkozz be levelezős suliba valahova, vagy járj különórákra vagy ilyesmi és hidd el hamarabb bekopogtat a góly az ablakon mint hinnéd!!! Nagyon sok szerencsét és mihamarabbi babásodást kívánok neked!!!!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Már szedtem elevitet 1 évig,de most azt abbahagytam.
2009. jún. 18. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!