Meddig kell varni a teherbeesesre? Mar 8 honapja probalkozunk, de sehol semmi. Mit tegyunk?
mi az első babára 9 hónapot vártunk hiába mert nem voltam átjárható.. miután kiderült, probléma rendeződött a köv. hónapban sikerült a baba.. a második babára 5 hónapot dolgoztunk keményen.. kinézett egy újabb átjárhatósági.. utsó percben megfogant, pedig előtte hónapokat sírtam minden ciklus első napján..
a harmadik baba 10 hónapja nem akar jönni..pedig első perctől időzítünk..
a dokinőm azt mondta hogy ha nincsen előzménye kórházban rá lehet hazudni mindenre az egy évet. egy vizsgálat nem árt, .
ha én nem kérem első babánál a dokit arra hogy csináljuk meg a hsg-t akkor a vezetékem összenő és lombikbaba lett volna. Így még időben léptünk. Ha gondolod forduljatok dokihoz..nem ért és ha kiderül hogy mindenki egészséges akkor is jó tudni ezt nem?és nyugodtabban éltek a baba pedig nyugalomban hamarabb jön..
nekem pedig kinéz egy újabb hsg.. talán újabb babát hoz.. vagy megijeszti a szervezetemet és magától is becsúszik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!