Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek ebben a helyzetben?

Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Nagyon közeli baráti házaspárnak van két gyermeke. A nagyobbik beteg (genetika). Most az anyuka és az apuka is dolgozik. Az anyuka győzködi az apukát, hogy szeretne harmadikat. Sokat járnak a kicsivel orvoshoz, de szépen fejlődik. Tőlem kértek tanácsot, én nem mondtam semmit nekik, csak hogy gondolják jól át. Attól fél az anyuka, hogy talán nem lesz elég pénzük (most gyes mellett dolgozik+emelt családi), bár így többet lehet a gyerekekkel, csak hát mi lesz utána. Ti bevállalnátok?
2012. ápr. 10. 08:54
 1/4 anonim válasza:

Határozottan IGEN!

Szerintem nem lenne probléma... :)

2012. ápr. 10. 08:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem vállalnám be. Ha anyagilag sem állnak jól,és ott a beteg gyerek is,akkor nem szülnék még egyet.
2012. ápr. 10. 09:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

A gyermekvállalás habár sokan mást állítanak valahogy sosem volt pénz kérdése.Ez mindig érzelmi döntés.És mindegy hanyadik gyermek.

Csak gondoljatok bele lehet,hogy kibálelhetem a kiságyát 10ezresekkel az csak nyomni fogja,de vehetek a piacon 100ft-ért puha plüss takarót is neki....ha úgy érezném,hogy lenne még elég energiám és türelmem és tudnék neki rengeteg szeretetet adni bevállalnám.!

2012. ápr. 10. 09:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, ha legalább egy alap szintet tudnék biztosítani a kicsiknek, vállalnám a helyében. Nem a gazdagságtól lesz valakiből boldog gyerek és kiegyensúlyozott, okos felnőtt. Világéletemben dolgoztam, második egyetemet csinálom munka mellett, mert a szüleim nem tudták biztosítani mindezt anyagilag, de ettől még boldog voltam és vagyok. Ha van mit enni és van hol lakni, minden más megoldható ezek után! Ha a szívük vágyik rá, én bíztatnám!
2012. ápr. 10. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!