Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SOS SEGÍTSETEK MITŐL LEHET...

SOS SEGÍTSETEK MITŐL LEHET EZ? Többi lent!

Figyelt kérdés
A 11-12 nap körül volt has szurka nyák , és a 13. napon pozitív az ovi teszt délután , de estére mar negatívat mutatott . Szinten a 13. napon volt egy kis pecsételő vérzésem, de az is inkább a wc papíron látszott . Előző 3 este voltunk együtt a párommal . Aztán a 16. napon megint volt egy kis has szurka, és pici pecsételő vérzés . Azóta 2 nap telt el , pici has szurka és enyhe feszülés van de ennyi . Meg a bal mell bimbóm nagyon érzékeny ! Mitől lehet ez ??? Szeretnénk nagyon babát , de a tünetek korainak tűnnek !
2012. ápr. 8. 16:30
 1/5 anonim ***** válasza:
engem is érdekelne a válasz, ugyanezeket érzem
2012. ápr. 8. 16:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát ez még így bármi lehet...

Egyrészt az ovutesztet minden nap kb egyidőben érdemes csinálni, mert akkor lehet leolvasni a helyes eredményt.

Ha sikerült megtermékenyülnie a petének, akkor kb 7 nap, míg leér a méhbe és további 3 nap, amíg beágyazódik.

A hsszurka, mellfeszülés bármi lehet, attól is előfordulhat, hogy nagyon figyeled magadat, meg hogy nagyon akarod a babát. Ha kicsit olvasgatsz fórumokat, meglátod, hogy egy csomóan, akik nagyon szeretnék, produkálnak minden féle tünetet, mégsincs baba.

Szerintem próbálj meg ezen egy kicsit lazítani, ne figyelj annyira a jelekre, várd meg, amíg nem jön meg.

Én is hasonlóan voltam, nagyon figyeltem, nekem már minden terhes tünet volt, aztán elegem lett magamból, nem voltam hajlandó ezzel foglalkozni és nemsokra rá összejött a baba. Úgy, hogy ésszre sem vettem, hogy késik. Most a 26. héten vagyok, és ha nem nőne a hasam, fel sem tűnne, annyira nincs semmi tipikus terhes tünetem.

2012. ápr. 9. 08:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Szia ! Köszönöm a választ de egyáltalán nem görcsölök rá :) annyi minden lefoglal , h időm sem lenne nézni annyira a tüneteket . Csak azért tűnt fel , mert elég erősen szurkált a hasam, a mellem meg olyan érzékeny h alig bírtam valami ruhát felvenni :) . Meg inkább a pecsételő vérzés zavart meg , mert nem tudom mitől volt . Bár csak pár csepp volt a papíron . Nah arra lennék kiváncsi h az mitől volt :)
2012. ápr. 9. 09:38
 4/5 anonim válasza:
Szia nekem is volt hasonló érzéseim mi is babát szeretnénk.A pecsételő vérzés oka hogy valószínű kicsit hevesek voltatok.Nem fájt közben vagy utána?!
2012. ápr. 11. 11:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem fajt :) és soha nem utána volt hanem 1.5-2 nap múlva . És picit sem voltunk hevesek , sőt !:)
2012. ápr. 11. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!