SOS SEGÍTSETEK MITŐL LEHET EZ? Többi lent!
Hát ez még így bármi lehet...
Egyrészt az ovutesztet minden nap kb egyidőben érdemes csinálni, mert akkor lehet leolvasni a helyes eredményt.
Ha sikerült megtermékenyülnie a petének, akkor kb 7 nap, míg leér a méhbe és további 3 nap, amíg beágyazódik.
A hsszurka, mellfeszülés bármi lehet, attól is előfordulhat, hogy nagyon figyeled magadat, meg hogy nagyon akarod a babát. Ha kicsit olvasgatsz fórumokat, meglátod, hogy egy csomóan, akik nagyon szeretnék, produkálnak minden féle tünetet, mégsincs baba.
Szerintem próbálj meg ezen egy kicsit lazítani, ne figyelj annyira a jelekre, várd meg, amíg nem jön meg.
Én is hasonlóan voltam, nagyon figyeltem, nekem már minden terhes tünet volt, aztán elegem lett magamból, nem voltam hajlandó ezzel foglalkozni és nemsokra rá összejött a baba. Úgy, hogy ésszre sem vettem, hogy késik. Most a 26. héten vagyok, és ha nem nőne a hasam, fel sem tűnne, annyira nincs semmi tipikus terhes tünetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!