Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzásgátló abbahagyása...

Fogamzásgátló abbahagyása után mennyi idő/nap múlva lehetséges a terhesség?

Figyelt kérdés
Nem azért kérdezem, mert gyereket szeretnék.
2012. ápr. 8. 15:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekünk mind a kétszer a következő hónapban összejött.
2012. ápr. 8. 15:44
 2/10 anonim ***** válasza:
akár azonnal! de amúgy nekem is a 2. hónapban jött össze
2012. ápr. 8. 15:49
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem ciklusbeállító kezelésnek volt felírva fogamzásgátló. Orvosi tanácsra három hónapig egyéb fogamzásgátlási módszereket kellett alkalmazni, hogy ne essek teherbe, mert egyéb kezeléseim is voltak, amelyek nem lettek volna kompatibilisek egy terhességgel.

Meg is mondta az orvos, hogy föltétlenül védekezzünk másként a gyógyszer abbahagyása után, mert rögtön következő hónapban lehetséges a terhesség.

2012. ápr. 8. 15:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekünk abbahagyás után rögtön összejött.
2012. ápr. 8. 19:22
 5/10 A kérdező kommentje:
Pár napra a gyógyszer abbahagyása után lehetséges?
2012. ápr. 9. 11:59
 6/10 anonim ***** válasza:

igen! de ha jól értem,akkor ez neked most nem jó hír!

az egyik ismerősőm 2-3napig elfelejtette bevenni és így esett teherbe!

2012. ápr. 9. 12:03
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát nem jó...
2012. ápr. 9. 12:08
 8/10 anonim ***** válasza:
de azért ne ijedj meg rögtön! ha csak simán késik,az még nem biztos hogy arra utal,hogy terhes vagy.nekem is később jött meg amikor abbahagytam a gyógyszert.
2012. ápr. 9. 12:12
 9/10 A kérdező kommentje:
Arra felkészültem, hogy sz@rakodni fog először, mert nekem amúgy is késve szokott lenni gyógyszerezés előtt. Igazából ez miatt írta fel a doki, meg hogy sokáig tartott a csip-csöpp előtte és utána is. Ahogy olvastam, hülyeség volt nekiállni szedni, ettől nem javulhatott semmi, mert amíg szedtem, az csak mesterséges vérzés volt.
2012. ápr. 9. 12:18
 10/10 anonim válasza:
én 1 év 8 hónapja nem szedem,és 1,5 éve ráálltunk a gyártásra,és még semmi. :(
2012. aug. 8. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!