SEGÍTSETEK, MI EZ?

Figyelt kérdés

Ma vagyok a 22.napomon, 9.dpo-n. Most kéne ágyazódnia a babámnak.

Eddig nem volt gond, de most görcsölészik a hasam és rózsaszínes (de még nem vér piros) "vérzés" jön belőlem.

Biztosra vettem, hogy sikerült a baba. Mennyi esély van rá, hogy ez csak a beágyazódás jele??? A jóstesztem 2 napja totál pozitív. Elveszítem a babámat, már ha esetleg sikerült?????? Volt olyan köztetek, akinek rózsaszínes váladéka volt a 22.nap körül, de mégis megmaradt a babája????

2012. ápr. 7. 19:48
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Valamelyest egyet értek a 10-es válaszolóval. Lehet a beágyazódás jele persze, de kár ennyire belelovalni a kérdezőt, mert ha mégsem az, csak nagyobbat fog csalódni. De ha amúgy nem szokott ilyen lenni, akkor viszont tényleg az a valószínűbb, hogy a beágyazódást jelenti. Drukkolok! És majd írj, ha kiderült!
2012. ápr. 8. 00:13
 22/31 anonim ***** válasza:

10-es vagyok.

Nekem megszűnt a rózsaszínezésem is.

Te hogy állsz kedves kérdező?

2012. ápr. 8. 09:42
 23/31 A kérdező kommentje:

Szia kedves 10-es!

Éjjel nagyon szurkált a bal oldalamon a méhem. görcsölt is.

Reggelre megszűnt teljesen a görcsölés. DE van egy pici barnás valami. Nem látszik, csak a WC papíron.

Nem tudom. Iszonyatosan reménykedem!!!!! Talán beágyazódás volt a tegnapi. A rózsaszín váladék már nincsen..

Te hogy vagy? Nálad már semmi pecsételés?????

Vigyázz magadra!

bárcsak babás lennék! Csütörtökre nem várom.... Bízom a csodában!!!!!

2012. ápr. 8. 13:50
 24/31 anonim ***** válasza:

10-es vagyok!

Hát nagyon drukkolok neked, hátha tényleg a beágyazódást jelenti, bárcsak most így lenne velem is...

Hát most napközben volt egy piros pecsétem, de ennyi, semmi több. Valamint el kezdett fájni a fogam.

Félek, nehogy beerősödjön és mensi legyen a vége. :(

2012. ápr. 8. 16:08
 25/31 A kérdező kommentje:

Szia!

Én is így vagyok vele :( Most megint fájdogál a hasam. Mintha meg akarna jönni. A szívem szakad meg, ha megjön :(

Az előbb volt egy piros pecsétem. FÉLEK :(

Írjál, bármit érzel!!!!

2012. ápr. 8. 19:06
 26/31 anonim ***** válasza:

10-es vagyok:

Akkor veled is kb. ugyanaz van, mint velem.

2012. ápr. 8. 19:29
 27/31 anonim ***** válasza:
Csak annyit írok megnyugtatásul nektek, hogy nekem olyan abszolút tökéletes menstruáció előtti érzésem volt, hogy 9, azaz 9 napot késett, és én nem teszteltem, mert "á érzem, hogy meg fog jönni":) Tehát ezek az érzések jelenthetnek jót, de nem akarlak belelovalni titeket, csak megnyugtatni:)
2012. ápr. 8. 22:10
 28/31 anonim ***** válasza:

10-es vagyok:

De nekem van egy nagyon gyenge vérzésem is már, úgyhogy tettem be tampont...:( Kevesebb, mint lenni szokott, de piros.

Viszont a hőm pedig még jobban megemelkedett...miért???

Ilyen lett a görbém:

[link]

Veled mi a helyzet kedves kérdező???

2012. ápr. 9. 09:10
 29/31 A kérdező kommentje:

Szia kedves 10-es :)

Tegnap megjött :( Annyira gáz. Tök hülye vagyok. Csak egyet nem értek: Nekem mióta világ a világ pont 28 napra jött meg. Most miért kezdtem el dpo 10. barnázni és miért jött meg napokkal hamarabb??????

A jóstesztem dpo. 10-11-12 pozitív volt. Mikor megjött, másnap már negatív lett.

Nem is volt baba? DE akkor mi volt a barnázgatás, a hamarabbi megjövetel??? Ennyire hülye vagyok? Teljesen érzetem, hogy sikerült.... :(

Remélem, Neked nem jött meg még rendesen!

2012. ápr. 10. 09:32
 30/31 anonim ***** válasza:

10-es vagyok!

De nekem is ez a mensim, csak nagyon gyenge, ha nem dugnék be tampont, nem is jönne ki, épp hogy csak megszínezi egy picit a tampont...

De sajnos nálam sincs baba, mert ma már a hőm is leesett alaphőre, azaz 36,5-re. Úgyhogy bebizonyosodott az állításom sajnos, hogy nem jelent babát az pecsételés. :( Én ezért se reménykedem már ilyenkor és ezért írtam meg neked is. Az esetek többségében szerintem nincs semmiféle pecsét a babánál. Akkor szerintem semmilyen pecsét nem lesz. Akkor kell majd gyanakodni!

Sajnálom, hogy így jártunk! :(

2012. ápr. 10. 10:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!