SEGÍTSETEK, MI EZ?

Figyelt kérdés

Ma vagyok a 22.napomon, 9.dpo-n. Most kéne ágyazódnia a babámnak.

Eddig nem volt gond, de most görcsölészik a hasam és rózsaszínes (de még nem vér piros) "vérzés" jön belőlem.

Biztosra vettem, hogy sikerült a baba. Mennyi esély van rá, hogy ez csak a beágyazódás jele??? A jóstesztem 2 napja totál pozitív. Elveszítem a babámat, már ha esetleg sikerült?????? Volt olyan köztetek, akinek rózsaszínes váladéka volt a 22.nap körül, de mégis megmaradt a babája????

2012. ápr. 7. 19:48
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Igazad lehet. DE azért még reménykedem.
2012. ápr. 7. 20:06
 12/31 anonim ***** válasza:
Én azért biztattalak, mert írtad, hogy egyébként valószínűnek tartod a teherbeesést, és azzal együtt ez valószínűleg beágyzódás. Attól persze nem biztos, hogy meg is marad a terhesség, de ez soha semmilyen körülmények között nem biztos. És ehhez tényleg jól jön egy jó adag nyugalom, és remény. A csalódás akkor sem lenne kisebb, ha senki nem biztatna, de a baba megmaradásához biztosan jól jön ha te megnyugszol kicsit. És különbenis, mondom, hogy libabőrös lettem, ez nem elég:D na jó ez vicc, de aggódni most tényleg felesleges. A te tipusod pedig úgyis csak akkor meri "beleélni" magát, ha a karjaiban lesz a baba, azért nem félek, hogy árthat egy kis pozitív hozzáállás másoktól:)
2012. ápr. 7. 20:13
 13/31 anonim ***** válasza:
Ja, azt elfelejtettem, beleírni, hogy a "te típusod" nehogy pejoratívnak vedd, a "te típusod" = én típusom:)
2012. ápr. 7. 20:15
 14/31 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, és köszönöm még egyszer :D Bízom még benne, amíg még nem jön meg!!!!
2012. ápr. 7. 20:18
 15/31 A kérdező kommentje:
DEC-ben volt egy totál pozitív tesztem, akkor 9 napot késett. DE elment a baba. Ezért félek nagyon.....
2012. ápr. 7. 20:19
 16/31 anonim ***** válasza:
Pihenj, és majd kérdezlek ha nem baj! :)
2012. ápr. 7. 20:28
 17/31 A kérdező kommentje:
OK. megpróbálok pihenni...
2012. ápr. 7. 20:29
 18/31 anonim ***** válasza:

Szia!

Én megértelek, velem múlt hónapban ugyanez volt, halvány pozi tesztem lett, és pár nap késéssel megjött :( Igaz, mi még csak 4 hónapja próbálkozunk, de nagyon szörnyű várni.

Gondolni fogok Rád, és drukkolok, szurkolok!!!!! Nagyon!!!!! :)

Írj majd mindenképp, hogy mik a fejlemények!

Nyugodj meg picit, vegyél elő egy könyvet, foglald el magad, próbálj megnyugodni, hogy hamarabb elteljen az idő, és tudj tesztelni. Addig meg tényleg pihenj, relaxálj, vacsorázz egy finomat, kényeztesd magad valamivel, amit szeretsz :)

Aztán írj mindenképp!!!! :)

2012. ápr. 7. 21:21
 19/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves szavakat! jelentkezni fogok. Remélem, ennél jobban nem pirosodik :(
2012. ápr. 7. 22:49
 20/31 anonim ***** válasza:
nagyon drukkolok és várom majd a híreket :)
2012. ápr. 7. 23:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!