SEGÍTSETEK, MI EZ?
Ma vagyok a 22.napomon, 9.dpo-n. Most kéne ágyazódnia a babámnak.
Eddig nem volt gond, de most görcsölészik a hasam és rózsaszínes (de még nem vér piros) "vérzés" jön belőlem.
Biztosra vettem, hogy sikerült a baba. Mennyi esély van rá, hogy ez csak a beágyazódás jele??? A jóstesztem 2 napja totál pozitív. Elveszítem a babámat, már ha esetleg sikerült?????? Volt olyan köztetek, akinek rózsaszínes váladéka volt a 22.nap körül, de mégis megmaradt a babája????
Szia!
Én megértelek, velem múlt hónapban ugyanez volt, halvány pozi tesztem lett, és pár nap késéssel megjött :( Igaz, mi még csak 4 hónapja próbálkozunk, de nagyon szörnyű várni.
Gondolni fogok Rád, és drukkolok, szurkolok!!!!! Nagyon!!!!! :)
Írj majd mindenképp, hogy mik a fejlemények!
Nyugodj meg picit, vegyél elő egy könyvet, foglald el magad, próbálj megnyugodni, hogy hamarabb elteljen az idő, és tudj tesztelni. Addig meg tényleg pihenj, relaxálj, vacsorázz egy finomat, kényeztesd magad valamivel, amit szeretsz :)
Aztán írj mindenképp!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!