Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy nem reggel, hanem...

Lehet, hogy nem reggel, hanem délután érzel hányingert, vagy szédülsz ha terhes vagy?

Figyelt kérdés
2009. jún. 17. 13:14
 1/8 anonim ***** válasza:

az elsőnél mindig este 5-6 között lettem rosszul. napközben semmi bajom nem volt!

mostaninál az első időkben egész nap rosszul voltam.

mindenkinél másképp van!

2009. jún. 17. 13:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Mennyire voltál rosszul? Hánytál is? Lehet, hogy vki csak kicsit van rosszul?
2009. jún. 17. 13:41
 3/8 anonim ***** válasza:

szió!

Én az első 3 hónapban iszonyatosan rosszul voltam!

A reggel még jó volt, akkor még nem volt semmi bajom, de déltől már enni sem bírtam, szédültem, minden bajom volt.

Hazamentem a munkából és beestem az ágyba.

3 hónapig szinte csak gyümölcsön és üres zsömlén éltem , mert egyszerűen más nem ment le.

2009. jún. 17. 13:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy csak étkezések után vagy rosszul?
2009. jún. 17. 13:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy volt, hogy ettem- e vagy sem, de a 13. héten mintha elfújták volna az egészet.
2009. jún. 17. 13:55
 6/8 anonim ***** válasza:

az első terhességemnél 1x hánytam, most 3x.

az elsőnél nem volt vészes a rosszullét, most sokkal nehezebbnek érzem a dolgot, meg nehezebb is.

te babás vagy?

2009. jún. 17. 14:17
 7/8 anonim ***** válasza:
ja, az első voltam
2009. jún. 17. 14:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Én most 7 hetes vagyok, és eddig csak reggel, felkelés után voltam rosszul, de az utóbbi pár napban már egész nap. Ez mindenkinél változó, valaki egyáltalán nincs rosszul a 9 hónap alatt.
2009. jún. 17. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!