Málna007 kérdése:

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Körülbelül 2 hónapja volt utoljára szexuális kapcsolatom, és nem védekeztünk! Azóta már volt 2 menstruációm, sőt, most már a 3. is, de ez fél 15 nap után jött meg! Kicsit ráparáztam... nem voltak rosszul létek, de a melleim megduzzadtak.
2012. ápr. 5. 19:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Dokihoz-de szerintem nem vagy terhes.
2012. ápr. 5. 19:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Teszt?
2012. ápr. 5. 19:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Teszteltél? Szerintem kellene.
2012. ápr. 5. 20:08
 4/9 A kérdező kommentje:
aj csak remélni tudom, hogy nem vagyok.. :SSSS
2012. ápr. 5. 21:17
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem vagy terhes!NINCS MENSTRUÁCIÓ terhesség alatt!!!!!!!

Ha rendesen időre menstruáltál (KÉTSZER IS),és ugyan úgy mint máskor akkor egyértelmű hogy nem vagy terhes!

2012. ápr. 6. 07:15
 6/9 anonim ***** válasza:
megcáfolnám az utolsó válaszolót!van terhesség alatt VÉRZÉS de annak más álaga és mennyisége van!sogórnőm is 10. hétbe tutta meg hogy terhes és azt is csak úgy hogy elment rákszűrésre szóval nem is sejtette hogy babát vár :) most 9 hónapos a kislányuk
2012. ápr. 6. 12:14
 7/9 anonim ***** válasza:

Akkor kedves Utolsó olvasd el még egyszer hogy mit írtam!

Azt írtam MENSTRUÁCIÓ,nem azt hogy vérzés!A kettő még hírből sem ugyan az!

Ráadásul írtam hogy ha ugyan úgy és ugyan akkor menstruált(!!!) kétszer is....tehát itt is ráerősítettem hogy a kettő nem összekeverendő!

De akkor még egyszer a gyengébbek kedvéért:

Szóval ha a vérzés ugyan olyan színű,állagú,mennyiségű és ugyan annyi ideig tart,mint ami a megszokott akkor nem,nem lehetsz terhes Kedves Kérdező!

Ha eltér,tehát kevesebb,barnásabb,és rövidebb ideig tart akkor igen,van rá esély hogy terhes legyél!

Na akkor ennek fényében Kedves Kérdező!Legyél kedves megírni hogy milyen volt az utolsó két menstruációd!

2012. ápr. 6. 12:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Ezek ugyanolyanok voltak, mint egy átlagos menstruáció! Csak azért lettem bizonytalan, mert most a 3. 15 nap után jött, nem pedig a megszokott 16. napon! De ez is ugyanolyan volt mint máskor.
2012. ápr. 6. 17:49
 9/9 A kérdező kommentje:
*26 nap
2012. ápr. 6. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!