Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PCOS-em van. Mi tegyek? Hol...

PCOS-em van. Mi tegyek? Hol keressek jó orvost?

Figyelt kérdés
PCOS-t állapítottak meg nálam már lassan 2 éve.Az orvosok azt mondták,ameddig nem akarok babát csak szedjem a Diane35 fogamzásgátlót.Még mindig szedem,bár én nem is akartam elkezdeni szedni,mert nagyon ellene vagyok a fogamzásgátlóknak. Mikor ezt el is mondtam az orvosnak azt mondta nincs más megoldás. Tehát nem tudják kezelni mással és hogy ha majd szeretnék babát akkor kiégetik a petefészkemből a cisztákat és úgy lehet csak! Na most azóta is böngészem a netet és ott mindig a metforminról olvasok. Tényleg ennyi lenne az egész? Anno mikor én felhoztam ezt az orvosomnak egyszerűen leugatott. Azóta nem is mentem nőgyógyászhoz...
2009. jún. 16. 17:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Budai Meddőségi Centrum. Itt vannak a legjobb szakemberek. Nagyon sokat tudnak a PCO-ról és segítenek!
2009. jún. 16. 17:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja, azt nem írtam, hogy nekem PCO"D"-m volt, kaptam merckformint, merthogy a terheléses inzulinom, ami a PCO "okozója" nem engedi a sejtanyagcserét, szóval azóta fogytam 6 kilót, D-ről C-re változtam és jobb a közérzetem is.
2009. jún. 16. 18:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Remélem ott akkor is segítenek,ha még nem szeretnék babát,mert sok orvos azzal jött nekem,hogy addig nem kell.De ez sem normális,hogy évekig fogamzásgátlón éljek!
2009. jún. 16. 18:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Neem megvolt ez a "kiégetéses" dolog, és hidd el nem gáz. Ja, és ez a az egyik leghatásosabb kezelés, ha babát szeretnél. Persze azt tudni kell, hogy ez 1 1,5 évig tart, és utána visszaáll a cisztásodás. De akkor meg lehet kezelni gyógyszerrel.
2009. jún. 16. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!