1/4 anonim válasza:
Peteérés után két nappal előfordulhat kicsi leesés. ha holnap elindul felfelé, akkor minden rendben. ha tovább tart lefelé, akkor nem tudom, mi van.
2/4 A kérdező kommentje:
Én is tudom hogy eshet egy napra, szokott is, de már két napja van lent, nem értem én sem.( amúgy köszi
2009. jún. 16. 17:14
3/4 anonim válasza:
Nekem mindegyik nem terhes ciklusom ilyen volt.
Pé után a hő felmegy,aztán 5-7 nappal utánna 1-2 napra leesik a hőm aztán megint felmegy és a 2. hét végéig fent marad,aztán a mensi napján leesik.Ez a hormonok miatt van.Ha nincs megtermékenyítés akkor az ösztrogének újra beindulnak ez okozza a hő leesést.A mostani ciklusomban végre + lett a tesztem.Meglepő módon a testem már akkor tudta eredményes volt a hónap mikor még nem is volt beágyazódás,mert végig 36,8 volt a hőm.
Olvasd el a részleteket a www.babatervezok.otthona.net oldalon.
4/4 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam rá:(
2009. jún. 16. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!