SEGÍTSÉG! NAGYON MEGIJEDTEM!? (Bővebben lent! )
A párommal 4 hónapja próbálkozunk a babán, volt egy kis pajzsmirigy problémám,túlműködéssel kezdtem, most a TSH felugrott, értékem: 4,7, de megy lefelé és azt mondta az endokrinológus, hogy lassan elhagyhatjuk a gyógyszert, amit fél éve szedek. 30 naposak általában a ciklusaim, nem nagyon tapasztaltam mostanában ovut, csak a múlt hónapban,de akkor késői pé-m volt, és 45. napra jött meg. Vettem cickafark teát meg palástfüvet, ma vagyok a 17. napomon, de még nem volt peteérésem.
Írtam az Arwen torna honlapján a tulajnak, feltettem a kérdést, hogy esetleg segíthetne e a torna, vagy valami mást ajánl e. Megemlítettem azt is, hogy majdnem minden hónapban van hüvelygombám, hátha javasolja a lúgosító diétát. Erre ezt a választ kaptam:
A leírtak alapján Ön biztos, hogy inzulinrezisztens. (ezért van-volt a pajzsmirigy eltérés.)
A lúgosító étrend nem használ semmit.
A cickafarkfű pedig szigorúan tilos,mert csak ront az állapotán.
Érdemes nekiállni az ARWEN tornának.
Biztos, hogy IR-es vagyok???? segítsetek? Ki mit gondol? :((((
Nem hullik a hajam, igaz, hiztam kb 3-4 kg a gyógyszertől, amit a pajzsmirigyre kaptam, de így is kb 55 kg vagyok. Vagy mik a tünetei? :( Nagyon megijedtem!!!
Nagyon szépen köszönöm Nektek a válaszotokat!
Annyira szeretnénk már babát, már tavaly nyár óta nem szedek gyógyszert, és még mindig nem jön :( A pajzsmirigy miatt várnunk kellett, és ha megint kiderül valami :( 21 éves vagyok, rendszeresen sportolok, egészségesen élek, sosem gondoltam volna, hogy ilyen problémáim lesznek :(
Megkérdezem ezt a magánlabort, hátha megcsinálják, akkor 3 pontos terhelésest kell kérnem és külön inzulint. Rendben. Kedves Utolsó Előtti! Lehet, hogy fogok írni, ha bármi felmerül, köszönöm, hogy felajánlottad :)
Szurkoljatok, hogy ne legyen semmi baj, hogy ne legyen IR-em :( Nagyon szeretném, ha nem lenne baj!!!!!!
Bárcsak... :(
Két dolgot gondolok:
Tanulj meg normálisan kérdezni, mert a "segítség! nagyon megijedtem?!" nem ilyen.
A másik, hogy menj dokihoz, és tőle kérdezősködj, mert sokkal megbízhatóbb választ kapsz. Itt ha a sok schmittdoktor valami hülyeséget beír neked, és te aszerint cselekszel, kié lesz a felelősség?!
Bölcs, hogy bennünk jobban megbízol, mint egy szakemberben?!
Tudok normálisan kérdezni, mert szerintem sem a helyesírásommal, sem pedig a megfogalmazással nincs problémám. Azért írtam ezt kérdésnek, mert tudtam, hogy így biztosan megnézik és írnak rá tapasztalatot. Mert sajnos sok okos kérdésre, hogy "ilyen olyan pajzsmirigyprobléma..." egyáltalán nem érkezik hasznos válasz, csak a hülyeségekre, de arra tucatjával.
A másik meg, hogy de igenis okosodtam, mert olyan emberek írtak ide választ, aki sok éve pajzsmirigybetegek, vagy inzulinrezisztenciával küszködnek, és van tapasztalatuk evvel kapcsolatban. Ja és járok endokrinológushoz, de abban a pillanatban nem tudtam elrohanni, csak bejelentkezésre lehet. Akkor megnyugtattak valamennyire, át tudtam gondolni, hogy is van ez, és elmentem azóta orvoshoz. De már nem aktuális, mert 5 hetes babás vagyok. :)
De köszönöm az értelmetlen választ :)
Ne törődj az utolsó válaszolóval, és váááááá gratulálok!!!!!! :))))))))
1. voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!