Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Méhszájseb műtéttel kapcsolato...

Méhszájseb műtéttel kapcsolatos tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Annyit tudok, hogy egy napos kórházi benntartózkodással jár. Ez ottalvást is jelent? Bódítanak? Ugye nem lehet érezni? Mikor lehet utánna újra próbálkozni?

2012. ápr. 3. 17:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem fagyasztották. Pár perc alatt meg volt. Nem kellett kórházba mennem. Azóta minden rendben!
2012. ápr. 3. 17:34
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem loop conisatiom volt, azaz elektromos hurokkal távolították el. Szóval én csak ez ügyben tudok nyilatkozni. Kb. 10 perc volt az egész. Műtőben zajlott, helyi érzéstelenítést kaptam, ami egy pillanatig volt csak kellemetlen. Nem mondom, hogy élveztem, de azt a 10 percet ki lehetett bírni, annyira nem gáz. Utána még csak vérzés sem volt, csak pár napig vízszerű folyás. Pár nap múlva egy 2 hetes kúpkezelés, aztán vége. Nekem azóta tökéletes. Ez tavaly nyáron volt. Baba kérdés akkor még nem volt aktuális, úgyhogy nem tudom mennyi idő után lehet próbálkozni, már ha erre utalt a kérdésed.
2012. ápr. 3. 18:55
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem lezeres volt, eleg regen, pontosan nem emlekszem, negyed oranal tuti nem volt hosszabb. Nem adtak erzestelenitot, nem volt kellemes, de nem is fajt ugy, inkabb en nem birtam idegileg. Aztan megfigyeltek, par ora mulva mehettem haza.
2012. ápr. 4. 02:32
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen műtétem,pont ma van egy éve hogy megcsinálta a doki.Engem elaltattak,kb 15 perc volt a műtét,2 óra megfigyelés után mehettem haza.Nekem nem fájt semmi,kb 1 hétig vérezgettem.Nekem azt mondta az orvosom a 2 hetes kontrolon hogy már nem kell védekezni,nyugodtan lehet próbálkozni, májusban már pozi lett a tesztem,hétfőn volt 5 hetes a kisfiam:-)
2012. ápr. 4. 08:45
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem fagyasztották, kb. 2 perc volt az egész. Utána még 1 hétig tisztult a seb helye, de azóta sincs problémám. Általában a hormonális fogamzásgátlók okozzák. Nekem fog.gátlótól volt. Nem is szedem már 12 éve!
2012. ápr. 4. 08:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem kell kórházba menni, ne félj! A magánrendelőben csinálta a dokim, pár perc és kész. totál fájdalommentes volt!!!!!!! Utána nem lehet 2-3 hétig szerelmeskedni :(
2012. ápr. 4. 08:52
 7/11 anonim ***** válasza:

Ez érdekes,én 1 éve voltam dokinál és mondta hogy méhszájsebem van,de nem mondott semmit a műtétről,csak azt hogy ha majd gyereket szeretnék akkor majd kezeli.

24/L

2012. ápr. 4. 12:38
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nekem a vidéki magánorvosom mondta hogy majd Bp-re kell mennem, ott ajánl valakit. A kórház nevét már elfelejtettem. Ő mondta hogy egy napos kórházi benntartózkodással jár a dolog, és hogy kb mennyibe fog kerülni:) Jó hogy fizetjük a tb-t:)De akkor remélem nekem sem kell bennaludni! Eddig többször leecsetelte, de ugyanolyan, és nem akarja fagyasztani, mert ott nem tud szövettant venni, és endometriózis (?)-ra gyanakszik. Egyébként én is nagyon sokáig szedtem fogigátlót; hurrá. A próbálkozás pedig azért lényeg, mert igen, szeretnénk babát, de most sorra derül ki minden hülyeség, és már nagyon nehezen viselem.. Persze eddig nekem ez a legdurvább.
2012. ápr. 4. 14:31
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem volt loop conisatiom, de sajnos ennek ellenére az évek során többször kiújult a betegségem. Az első babám koraszülött lett, a másodikat a 23. héten elveszítettük - valószínűleg méhszájelégtelenség miatt.. :(
2012. ápr. 10. 17:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem 2010-ben volt ilyen mütétem,mert nem lett jó eredményem a rákszürésen,de a doki azt mondta nem kell rosszra gondolni.Reggel bementem kaptam fél szem gyógyszert(jó volt,mert sikerült bekábulni),le kellett sétálnom a mütöbe ott kaptam infúziót és kész(se kép,se hang).Utána már csak akkor tértem észhez mikor fent voltam az osztályon.de amugy nem éreztem semmit.
2012. ápr. 10. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!