Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye? Lehetséges...

Mennyi az esélye? Lehetséges a terhesség?

Figyelt kérdés
Pharmatexel védekeztünk ma és a napokban lesz ovum. egyébként az előjáték során az ujjazás befolyásolja-e a hatását? Mennyi az esélye h terhes lehetek tőle? Nem baj ha becsúszik, csak most használtuk először.
2012. ápr. 3. 15:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát, ha már bent van a kenőcs vagy tabletta (nem tudom, melyiket használjátok, én kenőcsöt használtam), akkor már nem ajánlatos ujjal nyúlkálni...

Másoktól azt hallottam, hogy nem megbízható, mert sokan teherbe estek a használatuk alatt.

2012. ápr. 3. 15:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Anyukám teherbe esett mellette, egy pár éve. Rendeltetésszerűen használta a tablettát, és mégis besikerült egy nemkívánatos terhesség.
2012. ápr. 3. 16:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Barátnőm kétszer lett terhes mellette, így már három gyermek boldog anyukája:))))
2012. ápr. 3. 16:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Na pont ezért kérdeztem az ujjazást, mert a kis drágám előtte a kezét alaposan megmossa szappannal!
2012. ápr. 3. 16:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is sok mindenkitől hallottam, hogy baba lett belőle!!

Ezért nem is próbáltuk ki annak idején védekezésre!!

2012. ápr. 7. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!