Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pcos vagyok! Tudtok-e győrben...

Pcos vagyok! Tudtok-e győrben olyan nőgyógyászt, aki ismeri ezt a betegséget? Sok orvosnál megfordultam, de nem tudnak segíteni. A többi lent.

Figyelt kérdés
Egyik rögtön lapart akart, a másik meddőségibe küldött. Vizsgálatok csak ultrahang és hormonlabor volt. Olyat keresnék, aki javasolja a metformin szedését. Babát szeretnénk már 8 hónapja, de nem jön össze. Próbálkoztam már gynex-el, premenssel, de semmi hatása. Kaptam clostyt, de nem lett tőle peteérésem, és meg se jött tőle. Évi 3-4 menzim szokott csak lenni. Vagy ha tudtok olyat ami még segíthet?
2012. ápr. 3. 14:33
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Szia! Gratulálok Neked! :) Magán úton voltál nála? Lehet én is megpróbálom nála.Fórumokon dícsérik. Rendesen kivizsgál? Én is szeretnék terheléses cukrot csináltatni de senki nem akarja kiírni. :( Vagy neked kiírta anélkül is?
2012. ápr. 4. 10:03
 12/16 A kérdező kommentje:
Még azt szeretnm kérdezni hogy mióta próbálkoztok? És meddig szedted mire sikerült?
2012. ápr. 4. 10:04
 13/16 anonim ***** válasza:
En szedtem baratcserjet is, ittam kecskerutat es sokat sportoltam. A kecskeruta hatasa ugyanaz mint a metformine, csak termeszetes anyagbol van. 2-3 honap utan megfogant a kisbabank :) a nödokim akkor azt mondta, hagyjak abba minden ilyen gyogynövenyes cuccot, de ö nem igazan ert az ilyen termeszetes gyogymodokhoz. Olvastam neten valakiröl, aki vegig itta a terhesseg alatt a kecskerutat. Ajanlom meg a Beres Kromtablettat, az is jo IR-re!
2012. ápr. 4. 16:51
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Meg fogom próbálni,a gyógynövények nem árthatnak. Gratulálok a babához! Remélem nekem is mielőbb összejön! :)
2012. ápr. 4. 17:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Szia!A GYŐRI vagyok.Busznyák Doktor kedves, és segítőkész, ismeri a pcot, több ilyen betege is van. Engem korábban még másik doki meg is műtött de az semmit nem segített, a dokit meg különösebben nem érdekelte, nem volt sem vérvétel sem semmi. Tavaly mentem el először Busznyák Dokihoz, elkezdtem szedni a Merckformint, fogytam is-spontán volt menim, aztán peteérésem is - és összeségében egy év próba, pár hónap merckformin kúra után tartunk most itt. Szerintem menj el hozzá, nem veszíthetsz semmit. Priviben is megkereshetsz ha gondolod, úgyis egy helyen lakunk :)
2012. ápr. 6. 07:17
 16/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm neked! :) El fogok menni hozzá mindenképp. :) remélem nekem is összejön. Mindenkinek kellemes babavárást. :)
2012. ápr. 6. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!