Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok nektek volt ilyen...

Lányok nektek volt ilyen tüneteitek? Ha igen légyszí írjatok.

Figyelt kérdés
Ma mentem a dokihoz busszal és nagyon rosszul lettem rajta elkezdett zsibbadni az arcom ájulás érzetem volt felfordult a gyomrom le kellett hamarabb szállnom a kelleténél. Ez lehet babás tünet?? 30-ára kaptam időpontot ultrahangra.
2009. jún. 16. 13:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Én dolgozni indultam aznap reggel, mikor először rosszul éreztem magam:

hányingerem volt melegség érzés öntött el és nagyon szédültem.

Buszra nem merte szállni így gyalog mentem, ott elmeséltem mi volt, a kollégám már nevetett. Teszteltem és + lett.

2009. jún. 16. 14:07
 2/2 anonim ***** válasza:

én épp tegnap lettem rosszul a buszon, mikor mentem haza. Szédültem, majdnem elájultam, szerencsére le tudtam ülni. Felhívtam a férjemet, hogy jöjjön elém a buszmegállóba, mert nem fogok bírni hazáig elmenni. De én már 7 hetes vagyok, és amúgy is elég rosszul viselem az egészet.

A buszon való rosszullét nem kimondottan babás tünet, de elképzelhető. Én azért is félek a busztól, mert 2 éve egyszer már el is ájultam a buszról ahogyan leszálltam, pedig akkor nem is voltam állapotos. Én inkább a melegre fognám, mint terhességre, de persze semmi sem kizárt.

2009. jún. 16. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!