Szerintetek ezek közül melyik a pozitív teszt?
Még nagyon kezdő vagyok, ezért érdekelne más véleménye is.
A felsőt ma este, másodikat tegnap este, harmadikat tegnapelőtt, utolsót(az azt hiszem negatív) pedig 5 napja csináltam.
Mi a véleményetek ezekről a tesztekről?
Nagyon köszi, aki ír!:)
Igen, tegnap-tegnapelőtt együtt voltunk..:) Ezek szerint a legjobbkor?(3.teszt).
A második és negyedik ezek szerint negatív biztosan? Azok is kb olyan erősek, mint a kontrollcsík. Vagy hogy van ez?
Csak egy nap szokott ilyen erős pozitív lenni egy ciklusban, mint nekem a harmadik teszt?
Nagyon szeretnénk babát:)
Köszönöm,aranyosak vagytok!Akkor most mar kezdem kapizsgalni:) Ez duchesse teszt volt,Németországban vettem. Nagyon drága volt,13 euró az ötös csomag. Itthon is van egy- két Müller,azokban lehet szerintem kapni. De én az ara miatt nem fogok venni,majd netről rendelek olcsobbat. Most csak ki akartam próbálni:s nem volt csak ilyen fajta.
De remelem többet nem kell vennem:)))
Remelem most összejött a baba. Amúgy a harmadik teszt estéjén voltunk együtt utoljára,a negyediktol mar nem volt alkalom. Akkor is elkaphattuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!