Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha még nem jött meg, de már...

Ha még nem jött meg, de már esedékes lenne akkor elkezdhetem inni a cickafarkfű teát?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 2. 19:52
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem.

1. Ha gond van a peteéréseddel, akkor kell inni középidőig, de ha van normálisan ovulációd, akkor nem kell innod, mert még bekavarhatsz vele!

2. Ha mindenképp ragaszkodsz ahhoz, hogy inni akarod, akkor várd meg amíg megjön a mensid először.

2012. ápr. 2. 19:59
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem. A cickafarkot mindenképp csak a ciklus első felében szabad inni,(ami ugye akkor kezdődik, amikor megjön) mert a peteérést segíti. Viszont igaza van az első válaszolónak, hogyha nincs gond a peteéréseddel, akkor lehet, hogy csak ártasz vele.

Ha még nem jött meg, akár az is lehet, hogy sikerült a baba, akkor pedig kifejezetten árt a cickafark.

2012. ápr. 2. 20:02
 3/10 A kérdező kommentje:

Utána olvastam,tudom hogy nem célszerű terhesen inni,de negatívak a tesztjeim!

Még mindig nem jött meg,tudom hogy első felében kell,de azt nem tudtam hogy ennyire számít!

Köszönöm a tájékoztatást!

Amúgy ebben a hónapban tuti hogy nem volt peteérésem!

2012. ápr. 2. 20:07
 4/10 A kérdező kommentje:

Vagy igyak palástfüvet még meg nem jön?

Vagy tényleg ne igyak semmit addig még meg nem jön?

2012. ápr. 2. 20:09
 5/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Ne igyál semmit!!!

De ha bizonyítottan ténylegesen gond van a peteéréseddel, akkor a cickafarkot ihatod középidőig, de előbb várd meg, míg megjön a mensid!

2012. ápr. 2. 20:16
 6/10 anonim ***** válasza:
A palastfurol nem tudok semmit de a cickafarkrol igen! en ha a menszeszem elso feleben nem iszok akkor rendszertelen lesz! nekem csak ez a tea sgit pedig mar orvosnal is voltam es a gyogyszer nem hatott! ha a teszt negativ ihatsz naponta 1 poharkaval es ha bekavar valamit akkor tudod hogy kovetkezobe csak akkor iszol mikor mar megjott
2012. ápr. 2. 20:20
 7/10 A kérdező kommentje:

Bizonyítottan?

Hát annyira bizonyos hogy nem jön meg és nem ment fel a hőm se!

Így számomra nyilvánvaló hogy nem volt peteérésem!

Ha egyébként van peteérésem akkor mit árthat neki?Én úgy tudom hogy serkenti szóval ártani csak nem árthat...vagy mégis?

2012. ápr. 2. 20:21
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha nem ment fel a hőd, akkor igyad.

De csak ha már megjött a mensid, onnantól kell elkezdeni.

2012. ápr. 2. 20:30
 9/10 anonim ***** válasza:
artani akkor art ha nagy menyisegben iszod, mer a ha megis baba lenne meg nagyon fiatal lenne a terhesseged es annyira pici hogy bar mi arthat neki! mondjuk ez egyenektol is fugg
2012. ápr. 2. 20:30
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget!

Akkor elkezdem inni ha megjön!

Ha valami nem stimmel meg írok mindenképp!

2012. ápr. 2. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!