Mekkora test hő jelezhet terhességet?
Figyelt kérdés
36.9(este) mensi előtt.nem várom és reménykedek! nekem általában max 36-36.2 szokott lenni..2012. ápr. 1. 21:51
1/5 anonim válasza:
Ebből így sajnos nem derül ki. Egyrészt, mert nincs görbe, másrészt, ha lenne sem derülne ki, mert ovuláció után a menstruációig magasan marad baba nélkül is a hő.
Ez annyit jelez összesen, hogy vélhetően volt ovulációd.
Mindemellett persze lehet, hogy babád van, szorítok, hogy így legyen, pár nap, és kiderül...
2/5 anonim válasza:
Az esti hő nem mérvadó!A reggelit kell nézni!
Az hogy mekkora hő jelzi a babát elég változó!
Van akinek 36,6 felé ha maratont fut se megy a hője!
Van akinek 37,2 is lehet!
3/5 anonim válasza:
A terhességet nem a hő jelzi.....Hanem a terhességi teszt!Ovu után 10-12 nappal már mutathatja..:)Nekem személy szerint 36,3 volt mikor megtudtam,hogy terhes vagyok..:)Előtte meg 36,5 és 36,8 között ingadozott..:)
4/5 anonim válasza:
Nekem mikor decemberben sikerült, max 37,1 volt, de az átlag 36,9 és 37 fok volt, 36,5-ös alaphőmérséklettel.
5/5 boer beata válasza:
nekem reggel 37.2 korul volt mikor kiderult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!