Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensi vagy nem mensi. Valakine...

Mensi vagy nem mensi. Valakinek hasonlo?

Figyelt kérdés
Babat szeretnenk(tesot a lanyomnak). feb. 25 en volt meg utoljara. probalkoztunk is rendesen, de a ciklusom sajna eleg kiszamithatatlan, peteerest csak a jelekbol figyelgettem(kremes folyas, mellfeszules), nem ovu tesztelek nem homerek. meg a rendszertelenseg ellenere is meg kellett volna mar jonnie(ma vok a 35. napon). mar vagy egy hete kremes kicsit vizes folyasom van, amit csak en erzek, mert a fehernemun nem latszik tegnap ota meg van a folyasnak egy kis pirosas rozsaszines szine, de nem mindig van az sem es ez is csak a wc papiron latszik mert"kifele" nem jon semmi. tesztjeim negativak lettek utoljara szerda reggel, nincs is terhestunetem maximum a merhetetlen faradtsag, de az a fura hogy mensis tunetem sincs. ha jovo hetig igy marad irsny a doki, de addig is ti mit mondanatok. a babarol erre a honapra lemondtam, de kicsit zavar hogy nem akar megjonni.
2012. márc. 30. 10:44
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!