Mi lehet ez? Valakinek hasonló?
Figyelt kérdés
Holnapra nem vàrom,de 3 napja erős mensis görcseim vannak,de nem jött még meg.Érzésre teljesen olyan mintha mensiznék kemény görcsökkel,de semmi vérzés és negatív lett a terhes teszt.Teljesen összezavarodtam,nem értem az egészet.Van egy kislànyom,de nàla màr ekkor pozitív lett a teszt és nem fàjt ennyire durvàn a hasam.Hozzàteszem,Őt csàszàtrral szültem.Van valakinek ötlete mi lehet? Jöv.héten megyek dokihoz,de addig is gondoltam hàtha tud valaki mondani valamit...2012. márc. 29. 15:00
1/6 anonim válasza:
Hát mivel holnapra nem várod, lehet, hogy meg fog jönni és ezért vannak erős mensis görcseid...
2/6 A kérdező kommentje:
Persze,lehet,csak ennyivel előtte ennyire még sosem görcsölt.Na majd meglàtom,azért köszi.Azt hittem van aki màr volt hasonló cipőben... :/
2012. márc. 29. 15:40
3/6 anonim válasza:
A teszt még nagyon korai, nem mutat ki semmit. DE! Én is így éreztem magam, amikor terhes voltam :)
4/6 anonim válasza:
Miért ne mutathatna a teszt még semmit? Nekem 3 nappal nemvárt előtt pozitívat mutatott.
5/6 A kérdező kommentje:
Hát ezért nem értem mi történik most velem... :/ Mint írtam, az előző terhességemnél már egy héttel korábban erős pozitív lett a teszt. Görcsök még mindig vannak,mintha meg lenne , de nem vérzek .Nah,majd kiderül... ;)
2012. márc. 30. 08:33
6/6 A kérdező kommentje:
Tegnap megj0tt...
2012. márc. 31. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!