Ovus fájdalomról kérdés?
Figyelt kérdés
amikor az ovus fájdalom van,akkor a pete még nem lökődött ki? tegnap volt ovus fájdalmam,ma elmúlt már.tegnap együtt voltunk de lovaglóba,tudom így kissebb az esély..mitől érezzük az ovus fájdalmat? sajnos már volt egy missed abom :( másfél éve próbálkozunk..2012. márc. 29. 17:21
1/3 anonim válasza:
Szerintem a kilökődés, vagyis maga az ovuláció okozza az esetleges fájdalmat. Ovu tesztet nem csináltál még? esetleg érdemes lenne, mert szerintem az időzítés nagyon fontos, és 1-2 nappal ovu előtt a legjobb együtt lenni.
2/3 anonim válasza:
Akkor van az ovulációs fájdalom amikor próbál megrepedni a tüsző. Nekem 2 napig tartott ez, utána elmúlt és felment a hőm is, tehát megtörtént az ovuláció.
3/3 A kérdező kommentje:
akkor ma este nem késő még együtt lenni most hogy már nem érzem a fájdalmat? ma múlt el..meg ráadásul 2 naponta ajánlott együtt lenni és tegnap együtt voltunk de sajnos csak lovaglóba ami nem a "gyerekcsináló póz"
2012. márc. 29. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!