Megint egy testhőmérséklet kérdés. Megnéznétek?
Tudom, hogy a nappali hő nem mérvadó, meg a délutáni, csak a reggeli.
De nem bírtam ki, és megmértem. 37.6 volt.
Soha nem volt még ilyen magas délután, ha elcsábultam. Jelenthet ez valamit?
Egyébként nem agyalok, nem görcsölök, csak elkapott a hév, de amúgy mást nem csinálok! :D
Bocsánat, azt elfelejtettem, hogy elvileg keddre nemvárom.
Nem szeretnék ennyire hamar tesztelni.
És tényleg tisztában vagyok vele, hogy a nappali hő nem hő, de máskor is elcsábultam már, és soha nem ment fel eddig...
Ez semmit nem jelent, mert velem is volt már ilyen, hogy ennyi volt, pedig nem voltam beteg és terhes sem...
De neked drukkolok azért!
Én a saját tapasztalatomat tudom csak leírni,DE hangsúlyoznám előre hogy ez nem igazán mérvadó!
Még tavaly azt hittem terhes vagyok,késett a mensim meg minden bajom volt!Hallottam erről a hőmérésről és megmértem minden áldott nap reggel fél 8kor(vagy valahogy így)!Persze fent voltam már 6kor meg mikor hogy!Na lényeg hogy kb azért az ember általában ugyan azokat a teendőket végzi el!Na hát a fent említett időpontban meg mértem és folyamatosan 37 és 37.1-2 közt ingadozott!Teszteltem de negatív lett!
a hát egyik nap leesett a hőm 36.8-ra és meg is jött a mensim pár órán belül!
Szóval nekem nem volt probléma hogy nem ébredés után mértem!Gondolom annyival igen,hogy alacsonyabb lett volna ha tényleg nem mozgok semennyit,de a lényeg így is látszódott!
Szóval ha úgy érzed hogy ez jelenthet babát akkor tesztelj majd egyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!