Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehetett mensi elött két...

Mi lehetett mensi elött két nappal valami barna folyás? elöbb rozsaszines majd barna. meg fog jöni?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 15. 09:54
 1/6 anonim ***** válasza:
csinálj tesztet mert az első terhességem is így kezdődött.rózsaszínes-barnás váladék.sok sikert!
2008. ápr. 15. 09:58
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi remélem.de ez a barna nem olyan mintha vér lenne.nem baj?
2008. ápr. 15. 10:22
 3/6 A kérdező kommentje:
irjatok még ha valakinek volt hasonlo
2008. ápr. 15. 11:02
 4/6 anonim ***** válasza:
szia. nekem pl minden menses előtt barna folyás jelentkezik. onnan tudom hogy már biztos nem estem teherbe. ez természetes dolog
2008. ápr. 15. 12:42
 5/6 anonim ***** válasza:
de ha terhes vagy és barna folyásod van azzal nagyon kell vigyázni
2008. ápr. 15. 12:43
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
egy kicsit cáfolom az előbbi írokat.én sokáig nem tudtam hogy terhes vagyok.2-3 hónapig megvolt az a barna-rózsaszínes váladék(talán még egy kis vér is)nem volt se nekem se a babámnak semmi baja és sosem voltam veszélyeztetett terhes.még 36 hetessen is futottam.ezek az elszíneződött váladékok a megszűnt menszeszt jelenthetik de...........tesztej mert az választ arra hogy terhes vagy nem terhes!
2008. ápr. 15. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!