Ha egy nőnek egy hónapba nincs peteérése akkor abban a hónapban nincs menstuációja sem?
Figyelt kérdés
Tehát ha megjön a menzi, akkor tuti, hogy volt peteérés?2012. márc. 29. 12:24
1/9 anonim válasza:
Ez sajnos nem igy van! Nekem most derült ki, hogy gyógyszer nélkül nincs peteérésem, mert nagyon kevés az Lh hormonom, de attól minden hónapban volt óramű pontosságú mensim.
2/9 anonim válasza:
Nekem tavaly derült ki, soha nem gondoltam volna mivel mindig rendszeres volt a mensim. Én nekem a prolaktin miatt van.
3/9 anonim válasza:
nekem is volt menzim,de pé. nem!
4/9 A kérdező kommentje:
Értem, nagyon köszönöm a válaszokat! Pont ezért kérdeztem! Ha megjön a menzi, akkor hogyan derült ki, hogy nincs peteérés? Nem jött össze a baba és amiatt volt vizsgálat vagy egyébb más miatt??
2012. márc. 29. 12:55
5/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
Engem félidőben ultra-hangoztak és kiderült nagyon pici tüszők voltak.Erre kaptam gyógyszeres támogatást.
Amúgy ha a 21.napon elmész egy vérvételre a progeszteron szintedből megmondják volt e ovuláció.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. márc. 29. 13:07
7/9 anonim válasza:
Második vagyok.
Én teljesen más miatt kértem hormon vizsgálatot, pont babaprojekt előtt és az ami régen volt elmúlt helyette lett ez.
8/9 anonim válasza:
Használj ovu tesztet, az segíthet legalább abban, hogy termelődik-e lh hormon. A dokid is követheti uh-n, és akkor még biztosabbat tud mondani.
A mensi meg azért jön meg, mert nem ágyazódik be petesejt, ezért leválik a nyálkahártya - és a nyálkahártyának mindegy, hogy azért nem ágyazódott be a petesejt, mert nem termékenyült meg, vagy azért, mert nem is volt. Ezért jön meg akkor is, ha nincs pé.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az utolsónak, így már teljesen értem!
2012. márc. 29. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!