Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha egy nőnek egy hónapba...

Ha egy nőnek egy hónapba nincs peteérése akkor abban a hónapban nincs menstuációja sem?

Figyelt kérdés
Tehát ha megjön a menzi, akkor tuti, hogy volt peteérés?

2012. márc. 29. 12:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez sajnos nem igy van! Nekem most derült ki, hogy gyógyszer nélkül nincs peteérésem, mert nagyon kevés az Lh hormonom, de attól minden hónapban volt óramű pontosságú mensim.
2012. márc. 29. 12:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem tavaly derült ki, soha nem gondoltam volna mivel mindig rendszeres volt a mensim. Én nekem a prolaktin miatt van.
2012. márc. 29. 12:50
 3/9 anonim ***** válasza:
nekem is volt menzim,de pé. nem!
2012. márc. 29. 12:51
 4/9 A kérdező kommentje:
Értem, nagyon köszönöm a válaszokat! Pont ezért kérdeztem! Ha megjön a menzi, akkor hogyan derült ki, hogy nincs peteérés? Nem jött össze a baba és amiatt volt vizsgálat vagy egyébb más miatt??
2012. márc. 29. 12:55
 5/9 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Engem félidőben ultra-hangoztak és kiderült nagyon pici tüszők voltak.Erre kaptam gyógyszeres támogatást.

Amúgy ha a 21.napon elmész egy vérvételre a progeszteron szintedből megmondják volt e ovuláció.

2012. márc. 29. 12:57
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. márc. 29. 13:07
 7/9 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Én teljesen más miatt kértem hormon vizsgálatot, pont babaprojekt előtt és az ami régen volt elmúlt helyette lett ez.

2012. márc. 29. 13:42
 8/9 anonim ***** válasza:

Használj ovu tesztet, az segíthet legalább abban, hogy termelődik-e lh hormon. A dokid is követheti uh-n, és akkor még biztosabbat tud mondani.

A mensi meg azért jön meg, mert nem ágyazódik be petesejt, ezért leválik a nyálkahártya - és a nyálkahártyának mindegy, hogy azért nem ágyazódott be a petesejt, mert nem termékenyült meg, vagy azért, mert nem is volt. Ezért jön meg akkor is, ha nincs pé.

2012. márc. 29. 14:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az utolsónak, így már teljesen értem!
2012. márc. 29. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!