Van itt olyan, akinek mensi előtt egy héttel van peteérése? Ha görbét csatolna, azt megköszönném.
Sziasztok!
Nekem a ciklusaim kb 30-31 naposak.
Pár hónapja próbálkozunk a babával, és mindig figyelgettem a peteérésem, de sosem "találkoztam" vele hónap közepén.
Viszont mensi előtt mindig volt egy kis szurkálásom, és tojásfehérjés folyásom. Azt gondoltam, hogy biztos csak a menstruációm miatt van.
Ebben a hónapban elkezdtem ovutesztelni, a ciklusom 10. napjától kezdtem és egészen végig negatív volt.
A 26. napomon kezdett el pozitiv lenni, és végül a 28. napomon volt annyira pozitiv, hogy sokkal erősebb volt a 2. csík.
Tegnap vagy ma kellett volna megjönnie. Most várok. Reméltem, hogy terhes vagyok, és azért mutat pozit (mint jósteszt), de nem, mert csináltam terhességit, ami teljesen negatív lett.
Szóval ha mostanában megjön, akkor én kijelenthetem, hogy mensi előtt van peteérésem. És sajnos elég kevés az idő közte, valószínű ezért nem jött össze eddig, mert nem tud kellően beágyazódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!