Te is rühelled a "ne görcsölj rá, és akkor jön" hozzászólásokat?
Falra tudnék mászni, mikor mindenféle kérdésre ez a válasz!!!1 éve próbálkozunk, nem nagyon megy a nem görcsölés, ha a pár vágyik a kisbabára...
Azt se értem miért kell mindenre rágörcsöléssel felelni; akkor is ha ovutesztezel, akkor is ha méred a hődet, ha iszol teákat, vitamint. De most komolyan, aki ilyen válaszokat ír, az soha nem gondolt egyik nap se arra hogy dejó lenne babázni?
Első vagyok. Nyilván nincs ilyen, nem is lehet, mindenkinek vannak személyes problémái is, és mindenkinek vannak gondjai a kapcsolataikban is. De ez a mindennapok része, tudni kell kezelni. A stressz az egyik legártalmasabb dolog (persze ha úgy vesszük, egy őrült kezében egy balta aztán még ártalmasabb, de az más szituáció ugye...), rányomja a bélyegét mindenre. Ha nincs szervi bajotok, akkor ne legyen lelki sem, azaz tudnotok kell, hogy hogy kezeljétek, és előbb-utóbb összejön a gyerek is.
Sok sikert hozzá!
......ezt én is megkaptam jó párszor.
6 évig vártunk a babára. Hát persze hogy rágörcsölök, hogy a fenébe ne.
Meg a jó szöveg: ne akard annyira, majd összejön....
Hát köszönöm.....teljesen véletlen derült ki egy vérvételből hogy rossz a pajzsmirigy eredményem, és túl sok ahhoz hogy megmaradjon a baba.
Na tessék nagy rágörcsölés....... ha nem görcsöltem volna rá, ki sem derült volna.
Kaptam rá gyógyszert. Tovább görcsöltünk ovuteszttel, és sikerült! Mindig akkor voltunk együtt mikor két csíkos volt, hőztem, tea, meg minden a világon. Kicsit ráment a házasélet, de megérte!!!
Nekem pedig pontosan akkor sikerült amikor nem is számítottam rá, vagyis nem ezen agyaltam egészen ovu-tól. Úgyhogy nekem igenis akkor jött a baba amikor nem görcsöltem rá... 8 hónap után.
Az természetesen más, ha már 1 éve semmi, akkor rá kell görcsölni és el kell menni kivizsgáltatni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!