Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek remenykedhetek?

Anita112 kérdése:

Szerintetek remenykedhetek?

Figyelt kérdés
7 re nem varom es ugy erzem mintha tehes lennek faj a derekam neha, allandoan ehes vagyok ingerult es kb 3 4 napja gorcsolt a hasam alja ejjel jah meg erzekenyebb a mellem...remenykedhetek nagyon varom mar...
2012. márc. 28. 09:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez lehet terhesség,de más pl(ciszta) jele is..

Megírod majd hogy mi lett??

2012. márc. 28. 09:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem ezek mensis tünetek!De persze nálad jelenthet terhességet!Még messze van a 7.-e így én inkább mensit mondanék mint babát!

Nekem az ingerlékenység egyértelműen mensis tünet!

2012. márc. 28. 09:58
 3/5 anonim ***** válasza:

A várt előtt 1-2 nappal már csinálhatsz tesztet.Ha babát vársz kimutatja!

4 gyerkőc anyukája

2012. márc. 28. 10:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez azt jelenti hogy mensi előtt 10 nappal vagy.... Ilyenkor nincsenek még terhességi tünetek, mivel ha az is vagy/leszel, még a picúr be sem ágyazódott.

Próbálj meg ne a babán agyalni, és ne a tüneteket keresni magadon, utána meg bebeszélni magadnak hogy terhes vagy, mert ilyenkor nagyot csalódhat az ember amikor megjön - ezt tapasztalatból írom.

Amikor terhes lettem, tényleg úgy volt hogy akkor nem is foglalkoztam igazán ezzel a dologgal, és az első tünetem az volt, hogy nem jött meg.

Szurkolok egyébként hogy sikerüljön!

2012. márc. 28. 10:05
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

egyetértek az utolsó hozzá szólóval.

Én 5.-re nem várom és dpo 6.napon vagyok.A beágyazódás 7-12nap.

Ilyenkor még nem lehet semmilyen terhességi tüneted.

Amiket érzel nem babával függ össze.

Hacsak nem volt korai peteérésed ciklus elején,mert akkor talán elképzelhető.De nagyon korai úgy is.

2012. márc. 28. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!