1/21 anonim válasza:
Volt,csak szerintem pár nappal később mint ahogy behúzta.
2/21 A kérdező kommentje:
Márc. 15-re tennem.
2012. márc. 28. 08:12
3/21 anonim válasza:
Igen én is úgy gondolom,az előtte való kiugrás csak próbálkozás volt.
4/21 A kérdező kommentje:
Ha minden igaz akkor holnap kellene megjöjjön,de nekem már előtte levő nap zuhan a hőm,még nem esett.
2012. márc. 28. 08:23
5/21 anonim válasza:
Remélem nem is fog,szurkolok.De sajnos nekem is volt olyan,hogy csak mensi után esett le.Azért remélem neked nem így lesz.Ha holnap nem jön meg akár reggel tesztelhetsz is.
6/21 A kérdező kommentje:
Köszi.Kíváncsi leszek.A dokim felírta a clostys kúrát nekem.Tegnap kiváltottam,h úgyis meg fog jönni.
2012. márc. 28. 08:42
7/21 anonim válasza:
Igen az nem fog ártani,mert elég hosszú a ciklusod,remélem beállítja.
8/21 A kérdező kommentje:
Holnap van a születésnapom.Csinálok reggel egy tesztet.Bár ez is tuti negatív lesz,de azért kíváncsi is leszek.
2012. márc. 28. 08:53
9/21 anonim válasza:
Igen, március 15-én volt ovulációd.
Boldog szülinapot és drukkolok hogy ne jöjjön meg a mensid baba miatt!
10/21 A kérdező kommentje:
köszönöm.A mai napom szörnyű volt.Már kb a sírás határán vagyok annyira gáz.A szívem megszakad.A mellen nagyon durván fáj.Nincs mensis érzésem.Azért csinálok egy tesztet reggel.
2012. márc. 28. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!