Szerintetek volt peteérésem?
Nem vagyok valami nagy görbeszakértő, még csak most kezdtem a hőmérőzést. Született egy babám, előtte mértem minden reggel, de nem vezettem görbét. Nekem a luteális fázisban mindig 36,8 körül volt. Nekem nem tűni egyértelműnek hogy volt pé-m. 8 hónapja hagytam abba a szoptatást, és összevissza voltak a ciklusaim. Először 47, majd 35, és a legutolsó 33 napos volt. Folyamatosan csökken.
Szerintem sem volt :(
Nekem is mindig rosszul húzza be a ciklus.hu....
Köszönöm a válaszokat. :-)
Még annyi kérdésem lenne, hogy mi van akkor, ha a behúzáshoz képest, 14 napra jön meg? Mert a pé tüneteit kb akkor produkáltam. Akkor még van egy kis esély, hogy mégis volt pé-m?
A hőd nem arra utal, hogy volt pé-d, nagyon ingadozik, reggelente hánykor méred a hőd? nekem is hasonló a görbém:
Hajnal 4.30 és 5 között. Muszáj vagyok ilyen korán, mert mindig felébredek ilyenkor kb. 1 órát ébren vagyok, és visszaalszok.
7 óra körül kelek fel rendesen. Próbáltam úgy hogy akkor mérem, de az egy óra ébrenlét miatt még a mensim alatt is 36,9-et mértem. :-( Ezért döntöttem úgy, hogy inkább a hajnali ébredésemnél mérem. Kb 22 óra körül fekszem le, úgyhogy a hat óra alvás meg van.
Ne keseredj el. Egy nőnek évente egyszer normális, hogy nincs peteérés.
A hőgörbe mellé használsz ovu tesztet az jobban segít, mert a hő csak utólag mutatja meg. Nálam az ovu teszt volt pozitív, de azt is tudom, hogy miért volt még sem (nekem túl magas a prolaktin szintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!