Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek volt peteérésem?

Szerintetek volt peteérésem?

Figyelt kérdés

Nem vagyok valami nagy görbeszakértő, még csak most kezdtem a hőmérőzést. Született egy babám, előtte mértem minden reggel, de nem vezettem görbét. Nekem a luteális fázisban mindig 36,8 körül volt. Nekem nem tűni egyértelműnek hogy volt pé-m. 8 hónapja hagytam abba a szoptatást, és összevissza voltak a ciklusaim. Először 47, majd 35, és a legutolsó 33 napos volt. Folyamatosan csökken.

[link]

2012. márc. 26. 08:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem volt.
2012. márc. 26. 08:25
 2/9 A kérdező kommentje:
:-(( A fene egye meg! Akkor miért húzza be a ciklus.hu?!
2012. márc. 26. 08:49
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem sem volt :(

Nekem is mindig rosszul húzza be a ciklus.hu....

2012. márc. 26. 08:52
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :-)

Még annyi kérdésem lenne, hogy mi van akkor, ha a behúzáshoz képest, 14 napra jön meg? Mert a pé tüneteit kb akkor produkáltam. Akkor még van egy kis esély, hogy mégis volt pé-m?

2012. márc. 26. 09:04
 5/9 anonim ***** válasza:

A hőd nem arra utal, hogy volt pé-d, nagyon ingadozik, reggelente hánykor méred a hőd? nekem is hasonló a görbém:

[link]

2012. márc. 26. 12:38
 6/9 A kérdező kommentje:

Hajnal 4.30 és 5 között. Muszáj vagyok ilyen korán, mert mindig felébredek ilyenkor kb. 1 órát ébren vagyok, és visszaalszok.

7 óra körül kelek fel rendesen. Próbáltam úgy hogy akkor mérem, de az egy óra ébrenlét miatt még a mensim alatt is 36,9-et mértem. :-( Ezért döntöttem úgy, hogy inkább a hajnali ébredésemnél mérem. Kb 22 óra körül fekszem le, úgyhogy a hat óra alvás meg van.

2012. márc. 26. 13:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen a tiéd is eléggé ingadozik, pedig ha jól látom mindig egy időben méred. Hagynám a fenébe ezt a hőmérőzést legszivesebben, mert már voltam terhes 3-szor is, tudom hogy termékeny vagyok, csak szerettem volna pontosan tudni, mikor van általában pé-m, mert nyáron szeretnénk egy kislányt összehozni. Ahoz hogy kislány legyen, pé. előtt 36-48 órával kell együtt lenni. Háát ilyen görbéven nehéz lesz összehozni. :-((
2012. márc. 26. 13:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Ne keseredj el. Egy nőnek évente egyszer normális, hogy nincs peteérés.

A hőgörbe mellé használsz ovu tesztet az jobban segít, mert a hő csak utólag mutatja meg. Nálam az ovu teszt volt pozitív, de azt is tudom, hogy miért volt még sem (nekem túl magas a prolaktin szintem)

2012. márc. 26. 14:16
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Még nem használtam ovu tesztet, majd megpróbálom, hátha úgy több információhoz jutok.
2012. márc. 26. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!