Ilyen hamar jönnének a tünetek? :S
Figyelt kérdés
30.-ra nem várom,de ma hajnalban szörnyű hányingerem volt,szinte már öklendeztem,és most is nagyon szarul vagyok,délelőtt semmi bajom,csakis este felé,most még a savam is jön fel.34 napra jön meg a bajom,és ebbe a hónapba 3.-án,9.-én,11.-én,12.-én,15.-én,és 26.-án voltunk együtt.A tegnapi együttlétnél nem tudtam elmenni,pedig én előbb megyek el mindig mint a párom,sőt utána elkezdtem zokogni,de nem tudtam megmondani miért.Milyen házipraktika van a hányinger ellen?A cola nem használ sajna.És mit tehetnék,hogy ne jöjjön fel a savam.Amúgy nem görcsölök semmim sem fáj,pedig előtte egy héttel görcsölök már.2012. márc. 27. 18:10
1/3 anonim válasza:
Pszichés tünetek is lehetnek, de akár baba is. Szedj magne b6-ot, az segít.
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszod,megpróbálom,naponta 1-et szedjek?bár nagyon gyógyszerellenes vagyok,de ha kell szedem.
2012. márc. 27. 18:18
3/3 anonim válasza:
Nem tudod túladagolni, én napi 3*2-t szedtem, totál lenyugodtam tőle, de ha elégnek találod, a napi 1-2 szem is elég.
Amúgy eleinte szedtem csak ilyen nagy dózisban, aztán szépen kezdtem elhagyni, gondolom, elég volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!