Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen hosszú ciklussal is...

Ilyen hosszú ciklussal is sikerülhet?

Figyelt kérdés
Egy éve próbálkozunk.Aug. óta van hogy 80 napra jön meg.Ahhoz képest most hamar volt peteérésem.Csütörtökre nem várom,akkor lesz a szülinapom.Annyit tapasztaltam eddig,h peteéréskor még soha nem volt pecsételésem.Azóta sűrű krémes folyásom van.És fáj a mellem.Görbém: [link] Van köztetek olyan akinek sikerült ilyen hosszú ciklussal?
2012. márc. 26. 20:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

*ovu

Elírtam :)

2012. márc. 26. 22:01
 12/15 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Sajnos el kell hogy keserítselek de szerintem nem volt ovulációd!

Nagyon cikk cakkos a görbéd,és nincs meg a minimum 10 napos magasan stagnáló hőd sehol!:(

Ha volt is akkor a 30. ciklus napon de az is lehet hogy csak próbálkozás volt a szervezeted részéről!(bár esélyes mert meg van a 3 tizedes emelkedés azóta ha ingadozóan is)

A 80 napos ciklus nem mellesleg problémákra utal és én úgy tudom hogy ott égi csoda ha érik pete!Célszerű lenne elmenni orvoshoz és tanácsot kérni,mert augusztus már több mint fél éve volt,és ha babát szeretnél akkor jobb a bajnak elé menni!(ne hogy elmenjen a baba vagy be se tudjon ágyazódni stb stb)

Az ovu tesztet nem tudom mire javasolta a Kedves Előttem szóló,de ha jóstesztnek akkor azt reggel kell csinálni!Amúgy értelmetlen már ovuláció kimutatására csinálni ekkora ciklussal!

Remélem tudtam segíteni!

2012. márc. 26. 23:14
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát nem irigyellek 80 napos ciklussal.... Nekem 38 naposak (+ - 1,2 nap) és erre azt mondta a nődokim, hogy sok és egyáltalán nem jó. Hőmérőzés mutatta a peteérést, a doki meg ultrahanggal megnézte és közölte, hogy a petéim (2-t látott) fele akkorák mint amekkoráknak kéne lenniük.

De azért szurkolok, hogy neked sikerüljön így is.

2012. márc. 27. 07:07
 14/15 A kérdező kommentje:
köszönöm.egy éve próbálkozunk a babával.Fél éve még 32-33 naposak voltak a ciklusaim.Ezek előtt 7évig szedtem antibabyt.Nemsokára indulok a dokihoz.
2012. márc. 27. 08:59
 15/15 A kérdező kommentje:
Na túl vagyok a dokin.Kimutatottan nincs endom.om.Kaptam 3havi clostys kúrát.Ha ugy nem jön a baba akkor laparoszkópia lesz októberben.
2012. márc. 27. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!