Ilyen hosszú ciklussal is sikerülhet?
Kedves Kérdező!
Sajnos el kell hogy keserítselek de szerintem nem volt ovulációd!
Nagyon cikk cakkos a görbéd,és nincs meg a minimum 10 napos magasan stagnáló hőd sehol!:(
Ha volt is akkor a 30. ciklus napon de az is lehet hogy csak próbálkozás volt a szervezeted részéről!(bár esélyes mert meg van a 3 tizedes emelkedés azóta ha ingadozóan is)
A 80 napos ciklus nem mellesleg problémákra utal és én úgy tudom hogy ott égi csoda ha érik pete!Célszerű lenne elmenni orvoshoz és tanácsot kérni,mert augusztus már több mint fél éve volt,és ha babát szeretnél akkor jobb a bajnak elé menni!(ne hogy elmenjen a baba vagy be se tudjon ágyazódni stb stb)
Az ovu tesztet nem tudom mire javasolta a Kedves Előttem szóló,de ha jóstesztnek akkor azt reggel kell csinálni!Amúgy értelmetlen már ovuláció kimutatására csinálni ekkora ciklussal!
Remélem tudtam segíteni!
Szia!
Hát nem irigyellek 80 napos ciklussal.... Nekem 38 naposak (+ - 1,2 nap) és erre azt mondta a nődokim, hogy sok és egyáltalán nem jó. Hőmérőzés mutatta a peteérést, a doki meg ultrahanggal megnézte és közölte, hogy a petéim (2-t látott) fele akkorák mint amekkoráknak kéne lenniük.
De azért szurkolok, hogy neked sikerüljön így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!