Miert kell varni 3 honapot a terhesseggel, missed ab utan, miert nem eleg 2 menszi?
Azért, mert 2 havi menzeszből még nem látod, hogy helyre állt-e a ciklusod, viszont 3 haviból már igen. Véleményem szerint teljesen mindegy, hogy 2 vagy 3, én a biztosra mennék. Semmire nincs garancia. Nekem is volt sajnos abortuszom, az orvosom 3 hónapot javasolt, eszembe sem jutott, hogy ne várjam ki. A negyedik hónapban is megjött, de az ötödikben már nem, és van egy egészséges, 7 hetes pici lányom. Ki tudja, hogy mi történt volna, ha nem hallgatok az orvosomra? Soha nem tudnám meg erre a választ, de nem bocsátanám meg magamnak, ha a türelmetlenségem miatt bármi baj történt volna.
Szerintem várjátok meg a 3 ciklust, és utána próbálkozzatok újra, tiszta lelkiismerettel!!!
Sok szerencsét kívánok hozzá!
Most voltam pár napja dokinál kontroll miatt szintén missed ab-om volt,1 menszi megvolt most várom a 2.-at. 3 mensit akartunk várni,de most a doki mondta hogy próbálkozzunk nyugodtan,még győzködött is hogy semmi értelme tovább várni,úgyhogy most belevágunk.
Neked mikor volt a műtét? Te is türelmetlen vagy?
tavaly 2 missed abom volt 3 hónapot kivártuk a kettő közt.. aztán a második műtét után meg sem jött a mensim mert ott figyelt a következő.. :) vele minden rendben van!
Az elején nagyon megijedtem h nem lesz-e baj h ilyen korán jött de az orvosom teljes mértékben megnyugtatott és csak mosolygott h ez aztán gyorsan jött. Semmi fejmosás, semmi ijesztgetés nem volt részéről. Természetesnek vette h ott az újabb, kedvesen gratulált! :)
22 hetes kismama
nagyon koszonom a valaszokat, szomoru hogy hany ilyen eset tortenik:(
Nekem meg csak most volt penteken a mutet, 8+3 hetesen, de en soha szivhangjat nem hallottam :((( mar a legelejen elhalhatott, csak 7 hetesen fogadott a dokim eloszor.
Turelmetlen nem vagyok, csak olyan furcsa most, hogy eddig volt 1 celom s most olyan semilyen:), a masik pedig hogy igy csak noni fog a korkulombseg a babaink kozt, mert a lanyom most masfel eves.
boldog babavarast nektek!!!!
szia, en azota ujra babat varok, 22 hetes leszek szerdan. Mi kivartuk a 3 honapot es meg 4et mert csak a negyedikben jott ossze a mostani baboca. Akkor foganhatott mikor kellett volna szulessen a masik , lehet o kuldte :)
Szerintem a 6 honap nagyon sok, attol fugg mennyi idosen vesztetted el, 3 boven eleg, masok meg annyit sem varnak, nekem mondjuk napra pontosan vissza allt a ciklusom utanna. Sok szerencset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!