Miért van az, hogy nekem a menstruációmkor inkább emelkedik a hőm? Mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvastam illetve hallottam, hogy menstruációkor inkább csökkennie kell a hőnek, de nálam ez épp ellenkezőleg alakul.
2009. jún. 14. 14:52
1/7 anonim válasza:
Ebből nem sok derül ki. Lehet hogy az alaphőd magas. És 2 ciklus második felében jóval 37 felett lesz. Tudsz mutatni egy előző görbét?
2/7 anonim válasza:
Előző vagyok. A 2es helyett a-t akartam írni
3/7 A kérdező kommentje:
Szia! Itt az előző görbém, de sajna ebből nem sok derül ki:
2009. jún. 14. 15:05
4/7 anonim válasza:
Hát ez nagyon nem jo görbe. Nincs pé. Fogamzás.mindenkilapja.hu oldalon tudsz olvasni a barátcserje kapszuláról. Csak ajánlani tudom. 60 szem 2500ft
5/7 A kérdező kommentje:
Már vettem cickafark és palástfű teákat ezt szeretném kipróbálni ebben a ciklusban. Mi a véleményed erről?
2009. jún. 14. 15:13
6/7 anonim válasza:
Ittam őket,nekem bejött. Babás lettem tőle,bár
A cickafarkat tablettaban szedtem. De péig kell inni,de ha neked nincs pé akkor hogy fogod inni?
7/7 A kérdező kommentje:
Én úgy hallottam, hogy ez a tea segíti, hogy legyen peteérésed, de lehet hogy rosszul értelmezem (értelmeztem) a dolgokat.
2009. jún. 14. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!