Miért fáj most ennyire az ovuláció, vagy ez ciszta?
Ma vagyok a 14. napomon. A ciklusaim 29-30 naposak, tehát kb. középidőben vagyok pont. Tegnap és ma is többször előfordult, hogy rettentően görcsöltem. Most. pl. együttlét után is úgy begörcsöltem, hogy nagyon fájt. Meg köhögésnél is egyből fáj, és mint ha szét akarnék szakadni. Lehet ennyire fájdalmas egy ovuláció, vagy ez már ciszta?
És lenne még 1 kérdésem: 12. ciklusnapi együttlétünknek mennyi esélye lehet a babára, ha 13. napon és ma, azaz a 14. napomon érzem ezt az erős görcsölést (már ha ez ovuláció...)? A további együttlétek (tegnapiak és maiak) azok tuti nem játszanak mert túl sokat voltunk együtt és nem megfelelő pózban...Ezért kérdezem a 12. napot, hogy annak mennyi esélye lehet?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ha ma volt az ovud, akkor esélyes a 12-i együttlét. A mindennapos együttlétek tényleg rontják a spermiumok minőségét, de a póz teljesen mindegy. :)
Én mindig érzem az ovumat, s nálam is előfordul néha, hogy ilyen erőteljesen fáj, mint most neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!