Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A mens. után 4 nappal voltunk...

A mens. után 4 nappal voltunk együtt a párommal (a menzi első napja után 10 napra), akkor éreztem szurkálást a hasamban (talán pé), majd rá 1 hétre 5 napig volt barnás néha véres valami (ami eddig soha). Lehet baba?

Figyelt kérdés
Nem annyi mint menzinél de nem is pár csepp olyan mint a menzi utolsó napjain, most meg néha érzem a hasamat alul.
2008. ápr. 14. 15:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Én azt hallottam, hogy a beágyazódásnál lehet valakinek köztes vérzése. De hogy az mennyire erős, azt nem tudom...
2008. ápr. 14. 16:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha a beágyazódás lett volna. Nem tudom számít-e de akkor olyan fáradság volt rajtam, mint aki álomkóros lenne, egy pár méteres sétától már kifáradtam.
2008. ápr. 14. 16:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Ja és 20-21-én (nem)kéne megjönnie, azaz most vasárnap vagy jövőhét hétfőn.
2008. ápr. 14. 16:55
 4/4 anonim ***** válasza:
kITARTÁS,NEKEM 2 NAPIG VOLT BARNÁZÁS, DE MIÉRT NE LEHETNE NEKED AZ AMI 5 NAPOS VOLT,NEM VAGYUNK EGYFORMÁK,LÉGY TÜRELMES,ÉS TESZTELJ!
2008. ápr. 14. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!