Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most akkor meg fog jönni vagy...

Most akkor meg fog jönni vagy mi van már? Volt így valakinek baba?

Figyelt kérdés

Babát szeretnénk és már tökre izgulok hogy mi van!De a tünetek ugyan azok mint mensikor de még nem jött meg!Szerda-csütörtök környékén vártam volna eredetileg,de semmi!

Viszont ugyan olyan ingerlékeny vagyok mint mikor megjön,de se mellfájás,se pattanás,de semmi,csak a hiszti,meg a folyton megjön érzés meg szúró érzés a petefészkemnél,és a folyásom sűrű krémes!

Tesztelni még nem teszteltem,várni akarok egy hetet még mert általában szokott lenni +/- 1 hét csúszás!

Volt itt valaki akinek mensis tünetekkel jött a bébi?

Amúgy ma megmértem a hőm és 36,9 volt!(nem vezetek görbét)

2012. márc. 24. 16:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem mindegyik gyereknél így volt, csak talán kicsit enyhébbek voltak a tünetek a szokásosnál.
2012. márc. 24. 16:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia. Én tegnap teszteltem pozit. A hét elején biztos voltam benne, hogy megjön, mert volt cicifájás, mensi görcs, viszont sehol egy pattanás, a krémes folyás nálam is megvolt, meg van is. Nagyon csalóka tud ez lenni, de a hőd az magas, sztem ez jót jelent. Nekem is ennyi volt ma. Szorítok, hogy baba legyen, várj még pár napot!

ERŐS POZIT!!!!!

2012. márc. 24. 17:00
 3/3 A kérdező kommentje:

Gratulálok Kedves Második!

Az a baj hogy a hőmet nem rögtön ébredéskor mértem és olvastam hogy az baj!De tök mindegy mikor mérem 36,9 ha fejen állok is!(többször is mértem)

Viszont tényleg emiatt hogy szokott csúszni nem akarok feleslegesen tesztelni,ráadásul olyan egyformák a tünetek!:(

Ez az érzés hogy megjön egész nap rajtam van!

2012. márc. 24. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!