Closty, mellékhatások,2 ovu egy hónapban?
Figyelt kérdés
Clostyt szedek, 5napja ovu fájdalmaim vannak, viszont ezelött kb 2 héttel is ilyen tüneteim voltak, viszont akkor csak 2,5 napig tartott a cici ill a hasi fájdalom, és most még erősebben görcsölget a hasam ill a petefészkem. Ez closty mellékhatás lenne? A méhnyálkahártyám most 15 mm, a hőm 4 napja fent van, viszont nekem a clostyt úgy irta fel az orvos, hogy nem jött meg, és azt mondta, ettől majd meg fog, de foggalmam sincs mikor. Lassan 4 hét telt el a closty szedése óta.2012. márc. 24. 16:40
1/3 anonim válasza:
Ez elég furi! :)
Nekem 5hetesen volt 18mm-es a méhnyálkahártyám ultrahangon, meg akkor volt a hőm 37,1! :)
Nem lehet, hogy babás vagy? :)
2/3 A kérdező kommentje:
Ma reggeli HCG negativ. Ma vagyok aktus után a 13.napon....
2012. márc. 24. 17:07
3/3 A kérdező kommentje:
Ma 2 tizedet leesett a hőm, nem annyira fáj a cicim mint az elult napokban, és a mai HCG is negatív:-( Ennyit erről, de legalább jönne akkor meg, hogy végre rendeltetésszerűen tudjam a clostyt alkalmazni...
2012. márc. 25. 05:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!