Szerintetek milyen a görbém? Lehet babás görbe, azért hogy nincs olyan nagy kiugrás?
Figyelt kérdés
Jól húzta be a pém? És a coverline is jó helyen van?2012. márc. 23. 20:31
2/9 A kérdező kommentje:
2012. márc. 23. 20:37
3/9 anonim válasza:
Hát ebből annyi látszik,hogy megvolt a pé-d!
De még korai lenne bármi mondani!:)
4/9 A kérdező kommentje:
nem vagyok egy nagy görbeszakértő, de én azt gondoltam, hogy a pém a 25.cn volt és a cl-t pedig 36,6 és 36,7 közé húztam volna...
2012. márc. 23. 21:09
5/9 Twilight1980 válasza:
Sztem sincs jó helyen a cl..:D:DViszont az ovut sztem jó helyre húzta...De ez még korai jósolgatás csak..:)
6/9 A kérdező kommentje:
2012. márc. 27. 08:29
7/9 anonim válasza:
Én csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy az ovulációt azt jól húzta be, vagy pedig 1 nappal később is lehetett, ez a két lehetőség van.
Ebből lehet még mensi is, de lehet baba is, ezt még így nem lehet megmondani.
8/9 A kérdező kommentje:
Persze azzal tisztában vagyok, hogy ilyenkor nem látni a görbén, hogy babás-e! Csak az érdekel, hogy elég e ez az emelkedés a hőmben??? Meg, hogy a CL szerintetek jó helyen van?
(köszi az eddigi válaszokat)
2012. márc. 27. 14:13
9/9 anonim válasza:
Szerintem elég ennyi emelkedés. Azt nem tudom hogy a CL jó helyen van-e. De szerintem nincs semmi baj a görbéddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!