Mi zajlik most bennem?
Figyelt kérdés
4hónapja, február végén abbahagytam a fogamzásgátlót, így az a ciklusom 27, a következő is 27, majd 25, és 28 napos lett, most a 26. napomon járok, a 24en tegnapelőtt egy egyforintosnyit barnáztam, majd tegnap csak reggel egy kicsit, és ma is csak felkeléskor egy (bocsi) teáskanálnyit. nem friss vér, barna.
Egy hete máshogy érzem, magam, alszom, eszem, és pé után mindig testápoló szerű folyásom volt, most nem volt, és olyan, mint, ha egy dugó szorult volna be odalent, és fáj a mellem egy hete.....
Bocsi a naturalizmusért, de tudom, hogy ti átérzitek és segítetek
2009. jún. 13. 20:28
11/12 anonim válasza:
Lehet, hogy már későn írok... sőt biztos. Nekem a mestruáció előtt egy héttel jelentkezett barnás folyás olyan szintű derékfájással, hogy nem tudtam kikelni az ágyból. Barnázás az elején gyenge volt utána elég sok... rengeteg. Megvártam míg megjön és utána rögtön orvoshoz mentem. Diagnózis: gyulladás a méhszáj feletti területen :( Felírt gyulladásgyökkentőt és azóta minden rendben. 4 napom van hátra a tesztelésig :) Remélem nem jön meg!!!
12/12 A kérdező kommentje:
Nem ítál későn, sőt örülök neki!
Vasárnap délre tényleg megjött, de csak 2 napig tartott, valami nem OK, így elmegyek nődoikihoz.
2009. jún. 18. 05:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!